tirsdag den 19. februar 2013

Lomme

Måske har du ikke opdaget det.......men jeg har lavet en kæmpe brøler på jakken med lynlåse i det foregående indlæg......lommerne sidder piv skævt. De er helt tosset svære at sy, kræver at man klipper hul i jakken og de står ikke til at redde.......... Det ses måske ikke så tydeligt på billederne, MEN det gør det i virkeligheden.

Jeg kunne sagtens skrive et helt indlæg om hvor mega surt det er at lave sådan en fejl. Side op og side ned om hvor meget jeg har tudet, haft lyst til at sparke nogen, slå på døre og om hvor lidt jeg har sovet i nat fordi jeg var så rasende på mig selv og febrilsk har forsøgt at lave en ny lomme i mine drømme.

Men det vil jeg spare jer for!

Til gengæld vil jeg hellere vise jer at jeg nu har lavet en lommeprøve som fungerer meget bedre. Den er ikke totalt nem, men den er til at have med at gøre.
Var det mon også sådan du mente, Mie?

Og så har jeg er rigtig godt fif til at få kantebåndet på rundingerne super pæne.
Klip en masse hakker i sømrummet på kantebåndet, så trækker det ikke grimt når du syer det på og har meget nemmere ved at komme rundt om hjørnet.

3 kommentarer:

  1. Jeg lagde ikke mærke til, at lommerne var skæve, men jeg kunne godt forestille mig, at det var pivsvært at sy dem! Jeg kunne nu alligevel godt tænke mig at prøve at sy en...

    SvarSlet
  2. Næh det var ikke helt sådan jeg forestillede mig den.... Men jeg er sikker på din også bliver flot! Og som andre også skriver man kan faktisk ikke se på billederne at de ikke matcher :-) Jeg tegner lige min version og putter på Instagram.....

    SvarSlet
  3. Nu har jeg kigget og kigget på billederne af jakken, og jeg kan simpelthen ikke se at de er skæve. Så du må have taget billederne fra "en god vinkel". Pøj pøj med næste udgave.

    SvarSlet