fredag den 22. februar 2013

Ny - voksen rocker

Desværre har jeg altid lignet en rullepølse i svøb i Rockerjakken, så nu har jeg lavet en ny model som klæder sådan nogen som mig lidt bedre. Det er nemlig ikke alle der ryger lige i den gamle rocker.
Helt nye teknikker - jeg kalder det voksen syning, for det er ikke for børn og nybegyndere. Egentlig ret klassisk jakkesyning og helt anderledes end de andre jakker jeg har på Syskolen.
Jeg selv lavet den, men jeg får hjælp til at graduere af Nanna, hun er nemlig er stjerne god konstruktør og så er hun ENDELIG på banen igen efter barsel. Jeg har virkelig glædet mig for sådan nogen hænger altså ikke på træerne!!
Snart lander mønsteret i alle størrelser og så skal jeg bare lige testet lidt teknikker, sy den op i lidt forskelligt - forestiller mig også Liberty -  og så kan I bare komme igang på syskolen!

13 kommentarer:

 1. For filan Line ... Her har jeg gået og sagt til mig selv, at nu må det være nok med workshop hos dig ( det er blevet til 4 gange...) , at nu skal pengene sparres til andet mere fornuftigt og kedeligt.....og så smider du lige den der.....
  Den er så lækker og kan se den også vil passe mig bedre end gamle rocker.....
  Kh Trine ...

  SvarSlet
 2. Hvor er den flot! Altså, jeg er nødt til liiige igen at opmuntre dig til at lave et lækkert mønster på en smuk trenchcoat. Det ville jeg elske, og jeg er sikker på der er flere end mig. God weekend, har hørt nogle fugle synge om at det bliver en god én ;)

  SvarSlet
 3. Den er tæske flot, Line! Kan rigtig godt lide den i dette stof.

  SvarSlet
 4. Jeg vil se den på! :-) jeg ligner nemlig også en rullepølse i den originale rocker :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 5. Hvor er den smuk, Line! Ville også være fantastisk i den blå liberty leo :)

  SvarSlet
 6. haps haps! måske jeg lige skulle vendte tilbage til syskolen straks! knus

  SvarSlet
 7. SAA flot....og kun EN lomme - smart ;-) (undskyld jeg kunne ikke naere mig ;-)
  Ja, jeg vil ogsaa se den paa!! Kom saa Line!

  SvarSlet
 8. Den er vel nok flot! Er der lidt a-facon i den eller er det bare sådan som den hænger, der snyder lidt?
  Måske skal jeg ønske mig penge til en tur på workshop, når jeg bliver 30 lige om lidt. Jeg gad det nemlig megagerne!

  SvarSlet
 9. Jeg er ved at spare sammen til en workshop, og det må da være sådan en jeg skal lave. Må i øvrigt tilslutte mig Julias ide om en trenchcoat. Sådan en er jeg også klar til.

  SvarSlet
 10. Hej Line. Jeg har før spurgt til workshop i Århus, hvor man kan sy børnetøj.... Nu gør jeg det igen, var det ikke værd at overveje.....???? Jeg melder mig hermed som den første deltager på listen:-) jeg er sikker på at der er flere som mig, som gerne vil lærer af dig, men ikke lige har mod på/eller er til en jakke...

  SvarSlet
 11. Hvor er den bare flot. Super lækkert stof, og snit.

  SvarSlet
 12. Den er bare alt for lœkker! Pønser lidt på at hyre min mor til at lave en til mig, når mønsteret er ude :-)

  SvarSlet