torsdag den 8. marts 2012

En lille opfordring og et godt tilbud

For at være helt ærlig, så mærker jeg at interessen for mine workshops daler. Jeg har de sidste to måneder måtte aflyse pga manglende tilmelding og pludselige frafald.
Heldigvis går min syskole rigtig godt og jeg kan leve af det. Dog er det kun lige med skindet meget meget stramt på næsen, så hvis jeg ikke kan holde en månedlig workshop så skal jeg finde en anden måde at tjene mine penge på.

Jeg er stolt og meget glad for at jeg kan leve af det jeg aller aller helt vil arbejde med, men realiteten er at jeg er et lille bitte sårbart firma, så jeg kan ikke bare lade månederne gå, uden at have den ekstra indtægt som en månedlig workshop giver. Jeg kan ikke tillade mig at lade stå til og dvæle for længe ved beslutningerne.
Måske er det slut med at satse på weekend workshops og tid til at satse på nye muligheder??
Måske er prisen for høj?? (prisen er dog en realitet som er svær at komme uden om)
Måske er jeg simpelt hen bare for dårlig til at gøre reklame og fortælle hvad det egentlig er man kan lære hos mig??

Jeg er ikke nervøs for kvaliteten. Jeg ved at dem som deltager er tilfredse og jeg at ved jeg kan mit shit! Så jeg synes det er lidt ærgerligt bare at droppe weekenderne, for jeg har en fornemmelse af at mange godt kunne tænke sig at deltage, men måske ikke lige har tiden eller økonomien.


Jeg har ligget søvnløs den halve nat og spekuleret og har besluttet mig for at give workshopperne en chance og et ekstra skud opmærksomhed. Den næste tid må jeg rubbe neglene og fortælle lidt mere om de muligheder der er når du kommer på workshop.

Derfor denne lille opfordring. Drømmer du om at komme på Marapytta workshop, så meld dig nu - måske er det sidste chance???

Jeg har to weekend workshops på programmet her i foråret:

D. 14+15 april  
D. 12+13 maj 

Måske de sidste to for en tid, måske ikke? Det må tiden vise. Jeg er ok med begge muligheder, jeg har før ændret mit arbejdsliv radikalt med meget positivt resultat!

Nu til det gode tilbud:
Du kan deltage på en af de to workshops for 1600 kr (normalpris 2250 kr)
Hele beløbet betales ved tilmeldingen som er bindende.
Der er plads til 6 på en workshop, jeg gennemfører den kun hvis der er nok tilmeldinger.
Bliver en workshop aflyst får du alle pengene tilbage.
Du medbringer selv symaskine og materialer, du må frit vælge imellem alle mine modeller, både børnetøj og det lækre til de voksne og du får en kopi af mønsteret med hjem på alt det du når at sy i løbet af weekenden.

Du sparer 650 kr, til gengæld skal du selv have madpakke med og alt er ellers som det plejer!

De quiltede jakker har altid været et populært projekt på weekend workshopperne.
En gang syede jeg en jakke til Karen og lavede i den forbindelse en lille gennemgang af de forskellige teknikker. Det kan du læse om her

Håber jeg hører fra dig.

Kærlig hilsen
Line

37 kommentarer:

 1. Jeg SKAL nå det. Jeg vil gerne med den 14 15 april. Skal di have en mail eller hvordan?
  Kh Laura

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Laura
   Send mig meget gerne en mail på marapytta@gmail.com
   Og så vil jeg og skynde mig at anbefale en Pfaff hvis du skal have en ny maskine. Evt select 3.0. Billig og rigtig godt til prisen!
   Kh Line

   Slet
 2. Øv - jeg har ikke råd før til maj *snøft* og så skal jeg også finde nogen at overnatte ved... decisions, decisions, decisions...
  Ville ellers rigtigt gerne!

  SvarSlet
 3. Åhhh, vil SÅ gerne med.. kunne du ikke overveje at lave et par workshops i Jylland? Ellers er der måske nogen der har gode tips til steder at overnatte?

  SvarSlet
 4. Ved ikke om det kunne være en god ide - men tænkte at en måde man kunne komme lidt ud over den faste læsergruppe, kunne være at lave en give away med deltagelse ved at linke til tilbudet??? Håber du finder på noget - jeg har det jo på samme måde ;-) Knus

  SvarSlet
 5. Jeg stemmer også for en workshop i jylland.
  Jeg ville så gerne komme til en workshop og hverken pris eller tid afskrækker mig.
  Jeg kan desværre ikke de datoer.
  -og jeg må sige at en af mine drømme er netop at komme til workshop hos dig.
  Håber du får masser af tilmeldinger, så det ikke er slut.
  //Lisa

  SvarSlet
 6. Jeg har længe drømt om at kunne deltage, men økonomien siger ikke rigtig ja til det desværre..
  Håber meget du finder en løsning.. Kunne også være en mulighed at sælge mønstre og derved tjene lidt ekstra.. (kunne jo godt ønske mig nogle..)
  Held og lykke med det, håber meget for dig det vender igen.. Du er utrolig dugtig..
  Kh Camilla
  blog træf læs her
  http://celinas-verden.blogspot.com/2012/03/krea-trf-i-kbh.html

  SvarSlet
 7. Åh, Line!
  Jeg drømmer dagligt om at komme på weekendworkshop!
  Jeg går om tirsdagen og E L S K E R det! Fra tirsdag kl 13 begynder jeg at tælle ned til næste tirsdag kl 10.
  Men meddelelsen fra SKAT slukkede lidt håbet. Jeg vil se om ikke jeg kan skrabe penge sammen alligevel nu hvor du har tilbud, burde det måske nok kunne lade sig gøre.
  Hvad med at gøre en indsats for at reklamere lidt mere for din syskole og workshopsene?
  Og et par madrasser på gulvet i værkstedet kan måske løse jydernes problem ;)
  Jeg vil gerne hjælpe med at sprede budskabet, hvis der er noget jeg kan gøre...
  BEHOLD DINE WEEKENDWORKSHOPS!
  -Nønne

  SvarSlet
 8. Jeg kan sørma godt forstå dig, det kan jo os bare være du skal holde en pause med workshops, og så starte op igen hvis du kan mærke efterspørgslen stiger:-) Jeg er desværre på SU, men tænker tit at når jeg er færdig med det pjat (om 2 år) så skal jeg gå fast på din syskole:-) Det ville være fantastisk:-)

  SvarSlet
 9. Det er helt fantastisk du har dit eget og jeg er sikker på du klarer den.

  Mine weekender går på symaskine og strikkepinde til min lille webshop, den har også hårde tider, men mon ikke det vender ;0)

  Positiv energi her fra :0)

  SvarSlet
 10. Jeg huser gerne dit skønne væsen, hvis du vil holde workshop i Jylland/på Fyn. Jeg kan nok også være behjælpelig med lokaler (og reklame), men så går der selvfølgelig også nogle udgifter til det. Altså til lokaler, ikke til reklamen for det. Men buddet skal du i hvert fald ha! Jeg kender også alt til kun lige at kunne holde skindet på næsen. Jeg håber du får dine workshops op på fuldt blus igen. Jeg ved du klarer den lige meget hvad, du er en af de stærkeste jeg kender!

  Masser af kram og må det regne med Marapyttaworkshops fremover.

  Lis

  SvarSlet
 11. Hej Line,
  Jeg synes du skal lave en Marapytta side på Facebook, der kan du komme med mange små opdateringer, og jo altid henvise til sider med mere info på bloggen! Jeg er selv tilmeldt nogle forskellige blogs der har facebooksider, og jeg synes det fungerer utrolig godt med små daglige info/beskeder.
  Der er jo mange der ikke kender blogverdenen, men de fleste kender FB, og der kan man jo dele opslag og opdateringer på sin egen side (det vil jeg ihvertfald gøre, hvis du lavede en FB side:-))
  Jeg ville elske at komme på en af dine workshops, men lige i øjeblikket har jeg faktisk en helt anden forspørgsel til dig, men den kommer lige på mail.
  Al mulig god karma herfra
  Kh

  SvarSlet
 12. Hej Line, ih hvor jeg føler med dig. Men jeg må indrømme, at jeg ikke havde lagt ret meget mærke til, at du holder workshops. Jo, jeg har lagt mærke til den med dukkerne (som jeg også har meldt mig til) men det var fordi, du lavede et indlæg om det. Jeg synes da, det var fedt, hvis du lavede et indlæg, hver gang du skulla have workshop og har haft, så man lægger mærke til, hvad du har gang i udover de overlækre ting, du laver. For du ER nemlig pisse dygtig:-) Knus

  SvarSlet
 13. LINE - DU må ikke stoppe dine weekendworkshops - det giver mulighed for os i provinsen at komme over til dig og lære noget nyt.. jeg forstår godt dine frustrationer - men giv ikke op.. det har lige været januar - nu kommer foråret og folk titter ud af deres lille hule igen... giv det en chance.. for du kan dit pis og er skide hamrende god til at lære fra dig.. de teknikker, som jeg besidder - dem der gør den lille ekstra forskel ved mit hjemmesyede tøj - det har jeg lært at DIG!
  Kram fra C

  SvarSlet
 14. Hej Line. Kan ikke rigtig læse hvad sådan et weekendkursus indebærer hvor mange timer er man der og hvad lærer man?

  SvarSlet
 15. Hej Line.

  Håber ikke du dropper dine weekend workshops. Har længe gerne vil deltage i en. Men pga. af 2 små børn, en baby og en bopæl i jylland, har der ikke lige været muligt endnu. Håber jeg får mulighed for det i løbet af i år. Har ihvertfald kun ønsket mig penge til et sykursus i fødselsdagsgave

  Mvh
  Mai-Britt

  SvarSlet
 16. Kæreste Line
  Meget er allerede skrevet.
  Men jeg vil igen udnytte chancen til at give dig kæmpe meget ros for det fortjener du i den grad!!!! Jeg tænker også på dig når jeg syr, mit kantebånd bliver så pænt fordi du har lært mig nogle gode fif.
  Jeg ville elske at komme på en workshop, har kun været der én gang og det var så super hyggeligt!-men pengene er der bare ikke. Kunne en mulighed være at man ikke skal betale alle pengene på én gang? Måske det kan hjælpe andre der har det som mig?!
  Jeg synes også det kunne være fint med et indlæg op til en workshop og efter, så vi hele tiden bliver mindet om at de er der.
  Endvidere synes jeg (det er måske bare mig) at det er så besværligt at rejse frem og tilbage med sin egen symaskine. Men jeg ved godt at du heller ikke kan have den store maskinpark...
  Til dig der ikke har været hos Line kan jeg kun varmt anbefale det, hun er en meget dygtig, sød og tålmodig underviser som jeg har stor stor respekt for.

  SvarSlet
 17. Klap kaje hvor er I bare søde. Det betyder virkelig mere end i tror med sådan en flok dejlige kommetarer, opbakning og gode råd.
  Jeg håber virkelig ikke mit indlæg blev opfattet som klynkende for det var bestemt ikke ment sådan. Jeg blev simpelt hen bare nødt til at stikke en finger i jorden.
  Jeg ved ikke om jeg fremover vil holde workshops i samme grad som min plan har været ind til videre. Egentlig tænder jeg lidt på ideen om at der skal ske noget nyt, men der kan måske være plads til begge dele.
  Nu må vi se....tanken om fri i weekenderne er i hvertf ald rimelig rar!

  Men det var som om der bare lige skulle et lille spark til, der er i hvert fald allerede udsolgt på aprilworkshoppen.
  Hold dig dog endelig ikke tilbage med tilmeldinger, der er jo stadig mulighed for at nogen falder fra igen(taler af erfaring) Det er altid en god ide´ at komme på venteliste eller du kan melde dig til majworkshoppen.

  SvarSlet
 18. Hej kære Line.
  Jeg kan ikke sige noget alle de andre ikke har sagt.
  Du har lært mig en masse både på workshop og December tirsdage.
  Og som så mange andre ville jeg gå hver tirsdag og alle workshop,
  men pengene er et lille problem lige nu, ikke fordi dine priser er dyre, for det er de ikke, men det kan bare være mange penge at hive ud på en gang.
  Gi' det nogen mening?
  Bliv endelig ved, nu kommer foråret og vi bliver alle lidt mere optimistiske:0)

  SvarSlet
 19. Mine tanker. Holdstørrelsen og prisen er ganske realistisk, du kan dit kram mm.

  2000 kr + materialer er en pæn sum penge, at skulle finde.

  For mange småbørnsmødre er det svært at melde sig ud en hel weekend og få logistikken til at hænge sammen. Har du overvejet 1 dags kurser?

  Vi er nogle, der bor udenfor kbh. Et weekendkursus for mig som Odenseaner koster desuden 4xtogbillet (1000 kr) eller 2x togbillet + overnatning og udgifter til mad mm. Totalprisen bliver 3000-4000 kr inkl materialer. Det meget mere end mit månedlige beløb til Tant & Fjas. Nu ligner det mere en forlænget weekend i London eller uge i sommerhus med familien.

  SvarSlet
 20. ELSKER simpelthen dine workshops!!! Har været afsted 2 gande på weekende workshop og hver gang er jeg kommet hjem som et bedre menneske!! Jeg har også tre små børn, men det giver uanede mængder energi og positivitet, når man har været afsted på et af dine kurser. Det har betydet meget for mig at komme ud og få luft i din kælder! Og så har jeg lært rigtig meget! Det har været SÅ inspirerende! Jeg vender helt sikkert igen.
  Knus Viola

  SvarSlet
 21. Hej Line,

  Jeg har længe fulgt dig her på bloggen, og drømt om dine fine kreatiner og sykurser. Som mange andre siger, så ville jeg ønske at jeg kunne gå på syskole hos dig hver uge hele året rundt..

  Men mit problem ligger i, at jeg er studerende, og halvdelen af min su på en måned ryger næsten på en workshop.. Men hvis bare jeg ku'!!!!

  Jeg håber du klarer den, jeg holder selv kurser (smykker og cupcakes, dog gennem AOF, og jeg har trods alt måtte oprette ekstra hold, dog er priserne også meget lavere, og jeg er jo bare timelønnet og ikke min egen forretning at tænke på.. Men generelt har AOF også haft nedgang på deres kurser...

  Håber du holder i, og om ikke andet finder ud af en anden mulighed for at tjene dine penge, hvem ved - måske finder du på noget som er meget bedre?? Om end det er muligt ;)

  Kh Julie

  SvarSlet
 22. Jeg ville også ELSKE at komme på et af dine kurser - engang når du kommer til (nord)Jylland:-) Det er mange penge, men tror nu nok jeg skulle få skrabt dem sammen, når jeg til gengæld ville lære en masse fifs...

  I mellemtiden synes jeg også du skulle overveje at sælge dine mønste evt. med små DIY til dine fantastiske vinger og lave eget kantbånd. Det ville jeg gerne betale en pæn sum penge for! Og det tror jeg der er mange - specielt jyder - der gerne vil.

  SvarSlet
 23. Jeg synes, du er sej, Line. Både på grund af de ting, du laver, og så fordi du er ærlig. Ønsker mig også at komme på workshop, men der langt fra Århus til København. Så jeg vil også foreslå salg af mønstre - evt. en bog?? Du er jo den nye Elsebeth Gynther, for pokker! Salget af en bog eller separate mønstre ville jo heller ikke udelukke workshops - måske ville det endda booste dem? Må jeg også foreslå video-tutorials - sådan lidt Clevin-agtigt :-) Pøj pøj med det hele!

  SvarSlet
 24. Hej
  Åh jeg drømmer om en weekend hos dig, men bor i Århus og 2 helt små børn gør det svært at tage til Kbh. Så ville være så fedt hvis muligheden var her i det jyske :)
  Pøj pøj med projektet der MÅ være basis for det :)

  Mange hilsner louise

  SvarSlet
 25. Hej Line
  Jeg ville også sindsygt gerne på din syskole, men mit "problem" er, at jeg bor laaaaaaangt ude for KBH og synes det er for besværligt at skulle slæbe symaskine med i toget. Måske hvis du kunne skaffe nogle man kunne låne kunne det trække nogen ekstra til?.
  Hilsen helle

  SvarSlet
 26. Hej Line- som mailet vil jeg gerne deltage i workshoppen- vel sikkert i maj? Hvis et par stykker har behov kan de overnatte hos mig (og familien) i Gl. Holte- jeg kører frem og tilbage i bil til workshoppen. Hvis jeg kommer på og der er nogle der er interesseret i overnatning kan I bare lægge besked på bloggen :-)

  SvarSlet
 27. Jeg synes det er en rigtig god ide med en workshop i Jylland. Og jeg ville helt klart købe nogle af dine mønstre og din bog hvis du engang skriver en (for det gør man jo bare lige :)) jeg har lige bestilt Wenches dukkebog og ville sådan ønske at jeg ku komme med på jeres dukke workshop. Både for få hjælp og ikke mindst få fingre i dine dukketøjs mønstre. Men jeg må kaste mig ud i det alene :) håber du får det hen, så du kan blive ved

  SvarSlet
 28. Jeg gad så godt på det kursus, men skal på arbejde den ene weekend :-(

  SvarSlet
 29. Jeg følger din blog og dine fantastiske sykreationer. Jeg bor på Grønland og kan derfor desværre ikke deltage på syhold, men deltager gerne i en workshop, hvis det passer.
  Jeg vil støtte op om foreslaget ovenfor om, at du sælger mønstre og DIY over nettet. Det vil jeg også gerne betale for. Evt. pakker med stof og alle materialer, så det er superlet at gå til. Held og lykke med arbejdet. En bog er også en god idé :-) Du har nogle unikke mønstre, som man ikke kan få andre steder.

  SvarSlet
 30. faldt lige over din blog og jeg ville elske at komme på sådanne en workshop, men har desværre ikke råd. havde selv et lille og temmelig sårbart firma, så kender alt til det. ville ønske at jeg havde råd, for så var jeg straks på :-)

  held og lykke og håber, at jeg kan få råd til at komme med en gang for ville så gerne lære at sy

  SvarSlet
 31. jeg har aldrig skrevet en kommentar hos dig jeg kigger ind hver dag og har gjort det i laaaang tid :-) du inspirerer mig virkelig meget.især dine inlaæg med tøj til din datter. selvom jeg ikke har børn og "kun" er 22 er du bestemt en af mine ynglings blogs fordi du er den du er og jeg vil være lige så god som dig en dag. det ihvertfald min mål.. haha
  for det første har jeg ikke en god symaskine (håber på penge fra skat da jeg er på kontanthjælp og ikke har andet end 1000 kr. om mån. når alt er betalt) så ja pengene er klart også et problem men jeg lever gerne af havregrød og andet for at komme til at lærer at sy bedre.
  men weekender er dårlige for mig og jeg kan ikke i hverdagene om formiddagen. jeg har tit tænkt om du slet ikke holder syskole en enkel aften om ugen fra evt. 17 eller 18 og så x antal timer frem for så ville jeg helt klart melde mig :) hvis jeg nu turer for i er god nok dygtige og jeg får altid præstations angst når jeg skal sy noget hvilket går jeg ikke gør det så meget desværre. du må undskylde den lange besked men havde mere på hjertet end jeg troede :-)
  knus Natasja

  SvarSlet
 32. Hej Line

  Jeg bor på Fyn, og derfor er deltagelse i workshop noget besværligt. Til gengæld ville jeg gerne kunne købe div. instruktioner af dig: rouleau, grundprincipper i den måde, du quilter på og selvfølgelig også dine mønstre. Man betaler jo for strikmønstre og håndarbejdsblade, så jeg er sikker på, at du kan sælge DIY-instruktioner. Men selvfølgelig tager det også tid ... Jeg håber virkelig, at du finder en løsning, for jeg nyder din blog og suger til mig.
  Go' weekend
  Trine

  SvarSlet
 33. hej Line,
  sig endelig til hvis du vil holde en workshop i Jylland. Du kan evt bruge lokalerne jeg underviser i håndarbejde i på Skanderborg Steiner skole. Der er skærebord og symaskiner (dog lidt irriterende maskiner)
  Jeg vil meget gerne med på et hvis du holder et i Jylland!
  Kh Emilie

  SvarSlet
 34. For mig er det prisen og det at det strækker sig over 2 dage. Jeg har LÆNGE ønsket mig at kunne komme på workshop hos dig men synes det er mange penge at finde plus to dage fra familien.
  Jeg håber du vil overveje 1dagsworkshop! Så kommer jeg med maskinen under armen!

  SvarSlet
 35. Hej Line,
  Du kunne, som flere har foreslået, også sælge dine DIY og mønstre på nettet og måske kunne du lave nogle forskellige instruktions-videoer, som folk kunne betale for, hvor du viser hvordan forskellige ting kan laves/sys.. :) Det er i hvert fald et alternativ til dine live workshops - blot en idé ;)

  SvarSlet
 36. Hej Line!

  Jeg har sendt dig en mail for jeg vil gerne med i maj, hvis der fortsat er plads! Jeg vil også¨kunne lægge hus til en overnattende fynbo eller jyde, hvis der er behov for det - jeg kan tilmed kommunikere på jydsk! ;-)

  Tak for en fin blog og for inspirationen! Jeg er også en sikker shopper, hvis du en dag skulle finde på at udgive en sybog!

  Mange hilsener, Henriette

  SvarSlet