tirsdag den 6. marts 2012

Stof

Mange spørger mig hvor jeg finder mit stof.
Jeg gør virkelig meget ud af at finde stof og kan bruge uhæmmede mængder af tid på at søge på nettet. Jeg synes godt det kan betale sig at gøre lidt ekstra ud af jagten, når nu jeg bruger så meget tid på at sy. Det er en kæmpe glæde for mig at lede verden rundt, jeg er ikke bleg for at bruge kassen for at få fingrene i noget specielt og det endelige resultat bliver som regel også mere gennemført.
Lige i øjeblikket dumper der rimelig mange dejlige pakker ind ad min dør. Det er især fra USA. Jeg elsker tanken og forestillingen om hvor det stammer fra og hvem der har haft det liggende på stofhylden i årevis, inden det kom hjem til mig!
Det er ikke altid jeg er lige heldig, men igår var der virkelig fest! Er helt tosset med store blomster og mintgrøn lige for tiden.

9 kommentarer:

 1. Det ser virkelig smukt ud, og du har ret i, at det er dejligt at sy i noget ordentligt. Men får du ikke store told-regninger på pakker fra USA? Go' sy-lyst med det fine stof.

  SvarSlet
  Svar
  1. På et tidspunkt fik jeg en del toldopkrævninger, men det er godt nok længe siden. Krydser fingre for at mit held fortsætter. Ved ikke om det har noget at gøre med at det er købt som brugte varer?

   Slet
 2. Åh åh åh, det storblomstrede blå skriger da efter at blive syet til en 50'er kjole. Jeg kan lige se den for mig, og næsten føle suset i skørterne. Hjertesuk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Desværre er der ikke nok til en hel kjole og det er også meget kraftigt og ret stift. Jeg forestiller mig en taske eller en pude eller begge dele eller eller eller. Jeg var ved at dø af lykke da jeg åbnede pakken. Havde slet ikke i min vildeste fantasi forestillet mig at det var SÅ flot!

   Slet
 3. Og du er bare så god til at finde det fine stof, og altid spændende at se, hvad du får tryllet frem. Knus

  SvarSlet
 4. Jeg har faktisk syet mig en nederdel i noget retrostof som minder rigtig meget om det du har købt her (det nederste i bunken)... det er også sådan lidt stift i det og så har de de samme farver ovenikøbet! Jeg fandt stoffet i en gammel systue som skulle lukkes ned, der var et gammelt prismærke på endnu..måske fra 60'erne. Spændende og se hvad det skal blive til her...
  : )

  SvarSlet
 5. Hej Line!
  Long time no hear herfra.. ;) Er tilbage på bloggen men har jo trofast fuldt din lækre blog på trods af at jeg ikke selv har haft overskud til at skrive på min.
  Hvor ser det fint ud dit stof, må være fra Ebay ik? Jeg har et lille tip ang told, jeg får ofte afsender til at skrive "Happy birthday" på pakken, så ryger den altid igennem fra Usa! Hehe! ;) Også på varer som Marc Jacobs som jo er mega meget billigere i Usa!
  KH Emilie (vintagefryd)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Emilie.
   Ja rigtig lang tid sinden!!! Håber du har det godt. Synes lige du pippede et lille på på bloggen men så hørte vi ikke mere fra dig:-)
   Jeg tror måske det blomstrede var fra Etsy.
   Tak for tippet. Godt at huske!
   Kh Line

   Slet