lørdag den 30. oktober 2010

Mussetrapper+patchwork

Hold da op en masse opbakning jeg har fået i løbet af dagen. Både alle de søde kommentarer her på bloggen men ikke mindst alle de meget personlige mails jeg har fået. TUSIND TAK,  er i da gale hvor er det bare fedt!!!
Alle kommentarer har sat tanker igang og hjulpet på vej. Kommentaren fra marie sad altså ret meget i skabet. Jeg er stadig i vildrede med hvad min strategi bliver, men hendes råd om at forestille sig at man er en anden når man går til en opgave er altså ret sjov. Det skal jeg da helt sikkert prøve.

MEN der er lige noget jeg bliver nødt til at understrege!
JEG ER IKKE KED AF DET!
Jeg har bare i den grad bruge for at gi mig selv et kæmpe spark i røven.

Der er mange ting i mit arbejde som gør mig rigtig glad!
Det er fx mig der bestemmer, mig der er bossen, og det er jeg rigtig godt tilfreds med.
Alle mine workshops og alle mine søde søde sypiger som kommer onsdag og torsdag og gør mig også i sindsygt godt humør. Jeg er vild med at lære fra mig, det skal jeg heeeeelt sikkert gøre meget mere ved.
Faktisk bliver der måske et par ledige pladser på december julegaveproduktionsholdene...men mere om det senere.

Og så en anden ting. Alle de bestillinger jeg har liggende ser jeg frem til at lave. Vær ikke et sekund i tvivl om det. Om det er med Liberty og stjerner, så er det stadig med glæde jeg sætter mig ved maskinen.
Jeg ELSKER stadig Liberty og vil nok altid gøre det. Det er bare tid til OGSÅ at prøve noget andet.

Kommentaren fra marie sad altså ret meget i skabet. Jeg er stadig i vildrede med hvad min strategi bliver, men hendes råd om at forestille sig at man er en anden når man går til en opgave er altså ret sjov. Det skal jeg da helt sikkert prøve. Bum bum....hvem skal jeg være??? Nogen forslag??Idag har lilly lavet mussetrapper og om lidt kaster jeg mig i sofaen og fortsætte med mit patchworktæppe og tænker videre....

Fortsat god lørdag aften.

6 kommentarer:

 1. Det med at forestille sig at man er en anden, minder mig om engang hvor jeg hørte illustratoren Rasmus Breinhøj fortælle om sit arbejde. Han gav sig selv udfordringer a la "til denne bog skal jeg bruge farven gul og der skal være noget med den eller den teknik" og tit var det ting han egentlig ikke brød sig om, som han tvang sig selv til at bruge. For hele tiden at forny sig.

  Knus herfra - og spark bag i! Du har en meget inspirerende blog for os glade amatører.

  SvarSlet
 2. jeg ville da godt være hende her bare et par dage Nancy Langdon http://www.sewingclotheskidslove.com/Welcome.html

  hvis man kunne være en anden ,ikke at jeg ikke ville være mig ,men som du skrev at skulle forstille sig at være en anden :)

  SvarSlet
 3. Godt at du kan bruge mit råd!
  Det er en meget sjov øvelse at lave en gang i mellem, hvis man trænger til at fornye sig. Ha' en dejlig lørdag aften!

  Du kan evt. forestille dig, at du er én som du synes laver noget mega sejt, men som er en anden stil, end du normalt laver.

  SvarSlet
 4. Hov, har lige læst de sidste par indlæg!!!
  Bliver jo også nødt til at tilslutte mig koret - du er helt fantastisk til det du gør, og vil helt sikkert også være det udi mange andre genrer.
  Glæder mig sådan til at se mere - so please don´t stop! ;-)
  Kram og mere spark bagi herfra

  SvarSlet
 5. Hej Line

  Jeg har lige læst dit sidste indlæg, og det var på det nærmeste som om jeg selv kunne have skrevet det. At gå død i ideerne, ikke at komme videre, ikke at turde... Måske skulle vi lave en klub... nogle af os fra Københavns-området? En klub hvor vi kunne mødes og give hinanden et spark og noget god inspiration. Måske en opgave fra gang til gang som var udenfor rammerne. feks orange børnetøj? Men hvor vi også kunne fortælle hinanden at nogle gange er det ok at tvivle.

  SvarSlet
 6. Tusind tak for alle jeres spark bag i! Meget dejligt.
  Julie, din beskrivelse er lige præcis det jeg gerne vil prøve men bare har haft svært ved at formulere inde i knolden.
  AD, din klub synes jeg bestemt godt om og jeg synes da vi skal gøre alvor af det!!! Er faktisk ret så ensom med hele denne her marapytta historie og ved egentlig ikke hvorfor jeg ikke har tænkt på det selv. Det er en skide god ide´og det kunne være såååå hyggeligt!

  SvarSlet