søndag den 31. oktober 2010

Søndagstaske

Måtte lige på en lille søndagstur til værkstedet og sidde lidt ved maskinen sammen med Tina taske #2. Har haft den liggende klar længe og nu var det tid. Lilly blev sat godt tilrette med Mandalaer, chokoladekage og Lille nørd på computeren. 
De sidste dages spekulationer har i den grad fået sat fut i mig, men det var jo egentlig også meningen. Har stadig svært ved at definere hvad min plan helt præcist er, men har besluttet mig for ikke at stresse over det. At jeg har gjort mine tanker offentlige skal jo helt ikke betyde noget dårligt. Det må komme når det kommer. 
Kan godt mærke at der er lidt mere press på end hvis jeg bare havde holdt det for mig selv. 
Men var det egentlig ikke også meningen??.....JO!
Jeg er blevet meget inspireret og har tænkt meget over alle de kommentarer, søde mails og gode råd jeg har fået. Er helt sikkert på rette vej og også lidt nervøs for at skuffe nogen med kedelige ideer......

Jeg er altså stadig lidt flov, men altså, nu får I lov at se et lille glimt alligevel. Tasken er jo bare så typisk mig og et eller andet sted alt det jeg gerne ville lidt væk fra. Quiltet, blomstret og lilla.....ZZZZzzzz....men ok, den skal nok blive fin..... 9 kommentarer:

 1. Tasken bliver super fin! Og ja, den er meget dig, men jeg kan rigtig godt li' din stil:)

  SvarSlet
 2. For pokker Line! Jeg bliver faktisk irriteret, når du skriver at tasken er meget dig, for der er faktisk ikke noget galt i, at den er meget dig. Du kan ikke flygte fra din stil og lige meget hvor meget du VIL udvikle dig, så er din kreativitet og dit udtryk dig.
  Slut fred med dig og det bliver meget nemmere at være anederledes!
  Jeg er bare så klog på netop det område ;)
  Tak for din besked i går på min blog. Den varmede meget!

  SvarSlet
 3. hej Line

  jeg kan kun tilslutte mig Anne´s kommentar....
  Det er meget dig og med den fedeste stil....
  tro nu på det ....
  de lækreste sager kommer fra din hånd og maskine i de lækreste stoffer :)
  kh

  SvarSlet
 4. Altså, det er jo ikke dårligt at have så stærk en stil/udtryk som du, at alle kan se på lang afstand, hvem der er designeren bag. Er det ikke det, alle designere drømme om måske??
  Det er en Chanel, det er en Dior og det er en Marapytta;-)
  Men forstår fuldt ud, at du trænger til at skabe noget nyt, se på noget andet osv. og denne taske er da lidt anderledes...den er da ikke småblomstret:-)
  Kh Ulla

  SvarSlet
 5. Tak alle sammen.

  Hold da op en fin stand jeg kom i der. Marapytta side om side med chanel og dior, whao!

  Det er nemt at misforstå hvad jeg mener. Jeg er ikke så god til at udtrykke mig. Men helt ærligt så har jeg ikke være så stolt af mine præstationer i noget tid. Men jo, jeg er stolt over min rene stil, den ved jeg godt jeg har og den sidder dybt i mig, jeg er bare personligt træt af gentagelserne og trænger til fornyelse. Jeg tror også jeg er kommet frem til at det ikke bliver en ny marapytta i vil få at se den næste tid. Det bliver den gode gamle med et pift af nyt. Jeg vil fortsat kunne genkendes:-) Håber jeg!
  Og så ikke flere beklagelser fra min side, nu skal jeg videre og være stolt og jeg har masser af lyst til at komme på arbejde imorgen og trykke speederen i bund.

  SvarSlet
 6. JA, den taske er ret meget dig... og tak for det!

  SvarSlet
 7. Hej Line,
  må altså lige pointere, at min kommentar er skrevet med et glimt i øjet. Det var ikke ment som en "du-skal-ikke-brokke-dig" kommentar. Men det skrevne ord kan være så pokkers svær nogen gange.
  Jeg tror jeg forstår dig fuldt ud. Man kan nemt køre fast i det samme, og så kan det være svært at hoppe over i noget nyt.

  Kh Ulla

  SvarSlet
 8. Kære Ulla.
  Jeg har på ingen måde opfattet din kommentar som negativ, tvært imod! Dine ord gjorde mig faktisk ret stolt!
  Kh Line

  SvarSlet
 9. Ok så er jeg glad igen, for det var nemlig meningen, at du skulle blive lidt stolt;-)

  SvarSlet