lørdag den 30. oktober 2010

ZZzzzz


Jeg har det mærkeligt. Jeg er træt af min blog og træt af Marapytta. Jeg er gået kold. Gider ikke lave mere quiltet børnetøj af Liberty med stjerner på....hvis I forstår??? Synes alt hvad jeg laver i øjeblikket er død kedeligt. Har ingen gode ideer og bliver ved med at køre rundt i det samme og det samme og det samme. Jeg er sådan underligt pinlig over det jeg laver og har ikke specielt meget lyst til at vise det frem.
Slet ikke stolt.
Og så alligevel........har jeg en million ideer og planer der vælter rundt og maser hinanden. Der er så mange at ingen af dem bliver til noget. Af en eller anden uforklarelig årsag så laver jeg gang på gang en quiltet sag i Liberty med stjerner på i et eller andet dødsygt print som jeg altid plejer at bruge, i stedet for at gribe nogle af de gode nye spændende ideer der vælter rundt derinde....ZZZZzzzzz
Halvhjertet og jeg bliver sådan pinlig når jeg kigger tilbage på mine indlæg....

Hvorfor i alverden har jeg egentlig en blog?? Jeg fortæller det jo ikke til nogen, at den er her. Nærmest ingen af mine venner ved at jeg har den.  Jeg har ikke lyst til at reklamere for det jeg laver. Har mest lyst til at lade den stå for sig selv i mørket. Jeg er ikke stolt og jeg keder mig.

Og så alligevel....så har jeg virkelig virkelig lyst til at gøre noget mere ved det, så jeg stolt kan vise den bloggen frem, reklamere og smide om mig på facebook osv. Vise det hele frem så jeg kan komme til at tjene nogle penge og være stolt. Det er jo egentlig det der i bund og grund er min mening med det og det er det, jeg har lyst til. Hvis jeg skal være helt ærlig....
Jeg ved bare ikke om jeg kan......men det skal da komme an på en prøve.

Jeg har en masse ord på en lang liste. Jeg vil udfordre mig selv a la Lis gør her.
(Hva blev der mon af det projekt???? Hmmm....det blev vist til et Julemarked:-))
Jeg må jo bruge bloggen til at gøre bloggen bedre og mere interessant så jeg stolt kan vise den frem. Så jeg selv er tilfreds og har det bedre med den.
Jeg vil bruge bloggen til at presse mig selv og strukturere min tid og mine ideer. Jeg er sikker på at jeg bliver mere stolt, tilfreds og glad hvis jeg kan finde ud af det.
Jeg skriver jo det her mest for min egen skyld, men nu er det ikke kun mig selv der ved hvordan jeg har det og det hjælper nok lidt på vej til at få gjort noget ved det. Planen er ikke helt lagt, men jeg vil bruge weekenden på at ligge den færdig.

Mandag starter jeg....det gør jeg!

Ordene, sådan i nogle lidt overordnede kategorier:
Liberty forbudt, Orange, Piger forbudt/drengetøj, Tern, Rocker jakke, Små ting, Jul, Puder, Tasker, EG Voksen, Navne, Applikation, Sko.......osv....

14 kommentarer:

 1. Hej Line.

  Jeg tror når vi har det som du har det, er her de største tanker og ideer opstår. Jeg tror det er nødvendigt at stoppe op på den måde du gør lige nu.
  Vejret har indflydelse på vores sind, der bliver flere mørke timer, og vores hverdag ændres markant med årstiden.
  Mange her i blogland gør lidt ligesom du, stopper op, rydder op, smider ud, gør rent, både fysisk og psykisk.
  Og jeg tror det du gør for dig selv er det rigtige, uanset hvad jeg eller andre tror og tænker.
  Ha en god weekend.

  SvarSlet
 2. Kæreste Line
  Jeg håber du kommer frem til en god plan. Jeg tror godt jeg kender til det du beskriver, bare overført til min verden med andre udfordringer i mit arbejde og dog også lidt i mine kreative sysler. Her er det dog mine evner der spænder ben for mig oftest, idéer er der nok af men jeg har svært ved at føre dem ud i livet fordi jeg ikke ved hvordan man gør.
  Du er skide dygtig til at sy, ja undskyld sproget men det er du altså. Jeg har meget stor respekt for det du gør,og er fuld af beundring!!!
  Måske du skal lade os andre om at reklamere, det er nogen gange lettere for andre end en selv (afhængig af hvad for en type man er!).
  God vind, held og lykke, jeg venter spændt på at se hvad du får kreeret.
  Husk jeg har tos af stof, og det minder bestemt ikke om Liberty. Måske der er noget af det du kan bruge?! Du må gerne tage et kig i kasserne. Det kunne måske være udfordrende og forfriskende med noget nyt (gammelt også da mange af de meter stof jeg har liggende er flere år gamle).
  Knus til dig Line. Håber vi snart ses.
  Jeg

  SvarSlet
 3. Jeg sender dig bare en masse kram og opbakning! Jeg synes det lyder meget spændende det du har gang i! Men just for the record, så ELSKER jeg din stil!

  SvarSlet
 4. Know the feeling...
  Og det værste er vel egentlig at komme til at kede sig i det man laver... så ens tid bliver ædt op af overspringshandlinger og pligt gøremål...
  så er det tid til at vende bøtten, men det er jo det der er så fandens svært... men der helt sikkert kommer noget godt ud af det...
  Nogengange ønsker jeg mig mere tid til alt det sjove...men i bund og grund har du jo ret i at det er et spørgsmål om at strukturere den tid man nu har...
  Tror det bliver spændende, glæder mig til at se hvad der kommer ud af dit projekt!
  Hej fra Maja B

  SvarSlet
 5. Hej Line,
  Kan godt følge dine tanker og følelser i fht nogle ting i mit liv. Eftertænksomhed er godt - det kommer der ofte gode ting ud af.. Jeg elsker dine idéer og at følge med på bloggen - se hvad du viser frem, beundre og lade mig inspirere. Jeg håber du får stoltheden tilbage - for, tro mig, der er masser at være stolt af!
  Er spændt på at følge med på bloggen og se dine idéer udvikle sig.
  Kh Stine

  SvarSlet
 6. Jamen dog, søde Line ... Jeg kender det faktisk godt. Nogle gange føler man bare at man går i ring.
  Hvis jeg har det sådan med en opgave på arbejdet, kan det hjælpe mig at prøve at forestille mig, hvordan en bestemt person ville løse opgaven. Så er det ligesom mere okay, hvis jeg i starten ikke synes det spiller, men nogen gange kommer der bare noget ud af det, som jeg ikke havde forestillet mig, at jeg kunne lave. På den måde føler jeg lidt at ansvaret blver lagt over på en anden ;o)
  Det kan være en person, som jeg respekterer og ser op til, men det kan også bare være én med en crazy tankegang.

  SvarSlet
 7. Kære Line.

  Når jeg har det som du beskriver her, og har svært ved at se hvordan jeg skal komme videre, har jeg haft glæde af at spare med nogen. Ikke på veninde-cafe måden, som man også har brug for. Men på den mere " proffesionelle" måde, med en der ikke er helt tæt på mig, men kan hjælpe til at afklare nogle ting.
  Og altså....You rock!!!
  Julia

  SvarSlet
 8. gud hvor jeg kender den følelse ..

  jeg sidder også fast :)

  SvarSlet
 9. Det lyder som en god idé med lidt udfordring. Men måske trænger du også til at komme lidt væk? Altså med dine nye emner lyder en tur til Berlin da oplagt:)

  SvarSlet
 10. Jeg kender alt for godt det du tumler med, sådanne perioder havde jeg mange af som selvstændig. Jeg har stadig svært ved, at henrykkes af mine egne ting, måske fordi man har siddet med det helt fra starten, og så keder det lidt?!

  Jeg vil bare ønske dig held og lykke i din nye søgning, og så fortælle at jeg syntes du laver helt fantastiske ting, som du absolut ikke skal gemme i et mørkt og hemmeligt hjørne ;)

  SvarSlet
 11. Kære Line

  OM jeg kender, at det hele går i ring og man er ved at kede sig selv ihjel! Det var jo netop derfor, at jeg startede det der projekt op - for at komme ud af hullerne og prøve noget nyt af. Okay, jeg havde ikke lige regnet med, at jeg skulle sy et marked!!!, men hvem ved? Måske var det i virkeligheden min selvudfordring, der fik mig videre?
  Det er i hvert fald helt sikkert, at det godt kan hjælpe, at sætte restriktioner op for sig selv, som dem du remser op til sidst. Selvom det først virker som en spændetrøje, at skulle holde sig til 1 ting, så syntes jeg egentlig, at det virkede motiverende for fantasien, for man kan simpelthen ikke holde ud, hvis det er for kedeligt at sy og så laver man automatisk en masse krumspring inden for den genre man nu selv har opsat. Og det er jo netop du siger, ikke? At du er begyndt at kede dig? Prøv med kategorier. Det virkede for mig. Tror jeg. Noget vikede i hvert fald og jeg føler ikke lige nu, at jeg 'har behov' for projektet. Men måske er det godt at have prøvet af, så man ved, hvad der er ens personlige fantasitrigger?

  Vrøvler jeg? Giver det mon kun mening for mig? I hvert fald giver det DU skriver 100% mening for mig:)

  KH
  Lis
  -op på hesten!

  SvarSlet
 12. Vil helt sikkert elske dine ternede-orange-rocker-drenge-jakker lige så højst som jeg elsker dine quiltede-liberty-tøse-jakker-med stjerner.
  Så længe du er gladfor det du laver vil dine kraetioner afspejle det.

  god weekend

  Kh Laura, Busters mor

  SvarSlet
 13. Hmm.. Har vi det ikke alle sådan ind imellem?

  Det er jo dit job, og ens job får man bare spat af sommetider. Du må vende bøtten, rydde op mentalt. Lade dig inspirere. Kig på denne side: http://cottonpatch.co.uk/acatalog/Nostalgia_fabrics.html
  Du skal rulle lidt ned, så kommer der fine sager.
  Det er retro stoffer. Du skal ikke købe noget! (du behøver vist ikke mere stof på hylderne :))

  Men lad dig inspirere. Det er ind i mellem lækkert med noget nyt at se på.
  Så kan du måske se nogle ting/produktioner for dig og transmogriffe det og bruge det på noget du allerede har liggenede.

  Gir' det mening?
  Håber du bliver glad :)
  Knus

  SvarSlet
 14. Ja! Lad os lave noget fedt drengetøj uden blomster!
  Jeg leverer drengebarn:D
  T ;)

  SvarSlet