mandag den 16. december 2013

Nisser og dyr

Jeg har været så heldig at få lov at sælge nogle af de fantastiske ting som i årevis er piplet ud af Hanne Galst´s  dygtige hænder.
Hanne Galst er min fars kusine og hun har siden 1968 (måske før) leveret opskrifter og sjove ideer til håndarbejdsbladene. Hun er mit helt store forbillede. 
I kommer til at høre meget mere om hende, for det kan ikke beskrives i et indlæg, hvad den dame hun kan. Jeg har skrevet lidt om hende før, men aldrig ordenligt, som det har været min plan i årevis. 
Jeg besøgte hende i går og jeg har været sitrende af ny energi siden. Hun er et meget dygtigt og inspirerende menneske. Hun siger, at hun godt selv ved at hun er god og det elsker jeg bare at hun siger, for det ER hun! 
Jeg slæbte en stor taske fuld af smukke ting med hjem, som kommer på shoppen, i det tempo som der nu er tid til her op mod jul. 
Her til aften får i nisserne. Jeg er ellers ikke den store nisse elsker, men Hannes nisser, de er seje! Og er flot lavet. Og har charme….og jeg kunne blive ved… De har boet i alle de hjem jeg er kommet i op gennem min barndom og nu kan de også komme til at bo hos dig. Køb din helt egen nisse her
Bonnie, Ricard og Musse er også til salg.


4 kommentarer:

 1. Det er nogle meget flotte nisser og dyr med super flotte detaljer :-))) hilsen Hanne

  SvarSlet
 2. så røg der da lige sådan et fint lille nissepar ned i min indkøbskurv :-) Du har så meget ret i, at de er traditionelle på den vildt fede måde! Mine børn vil også elske dem.

  SvarSlet
 3. Hvor er de bare fine og så hyggelige, minder mig om min barndom og om min far som var nisse-elsker af et sandt hjerte :0)

  Knus Karen Marie

  SvarSlet
 4. Har overset indlægget op til jul, men vil bare sige, at jeg blev så glad da jeg så det. Jeg er åbenbart vokset op med din fars kusines nissemand- og kone. :)

  SvarSlet