torsdag den 15. august 2013

Liberty knapper

Er allerede kommet i efterårshumør....Det ligger lige en dæmper på humøret og farverne bliver mørkere
Jeg har købt nyt smukt print købt hos liberty.co.uk og lavet knapper af en lille rest.
Pga et mega herre nederen indbrud, hvor bl.a. mønsteret til min quiltede jakke blev stjålet, hos Nanna (som hjælper med at lave nogle af mine mønstre),  - er jeg for 117 gang atter i færd med at sy quiltede jakker op i alle størrelser - dvs 8 stk igen igen igen..... havde ellers lige syet og rette - en voldsom process som jeg næsten ikke magter at gøre igen..... men jeg må op på hesten...som man siger.
Den første bliver i dette print som hedder Rachel de Thame B
Knapperne er 32 linier og kan købes her

11 kommentarer:

 1. Øv hvor mega-nederen-åndsvagt!!
  Men flot print!

  SvarSlet
 2. Hvad sker der lige for nederenheden?! Du er sguda uheldig :( hvor er det mærkeligt at en tyv stjæler et mønster?? Han/hun må have god smag. Kram og masser af gode tanker

  SvarSlet
 3. NEJ, indbrud? Det er bare det værste. Du har været hårdt ramt synes jeg.

  SvarSlet
 4. ej jeg håber tyven kan sy ellers er det jo meningsløs at stjæle det ???

  SvarSlet
 5. Øv, hvor er det træls for dig. God karma herfra.

  SvarSlet
 6. What?? Helt ærligt hvor åndsvag er man så lige at stjæle et mønster! Hva' helvede skal de bruge det til? Øv hvor er det kedeligt for dig! Håber du snart er på optur igen, selvom det nu måske virker som strafarbejde at du skal til at sy det hele én gang mere.... Tid som man jo kunne have brugt på noget andet!

  SvarSlet
 7. Øv øv, hvor er det bare synd for dig. Rigtig træls med ekstra arbejde og besvær, men også grænseoverskridende og krænkende, at nogen stjæler fra en. Håber tyven har en dårlig smag i munden...det er ihvertfald en tyv med god smag og ingen samvittighed. God arbejdslyst og opmuntring herfra.

  SvarSlet
 8. Øv, hvor er det bare ærgerligt! Og megafrækt!

  SvarSlet
 9. Nej! Hvor er det bare sur røv at du skal gentage det hårde arbejde pga et åndsvagt indbrud. Hvorfor kan folk ikke bare holde nallerne for sig selv??!!?? :-(

  SvarSlet
 10. Køber du aldrig stof hos Shaukat i London?

  SvarSlet