fredag den 23. august 2013

Dagens produktion #1

Idag har kælderen været fuld af damer. DEJLIGE damer. Jeg er vild med konceptet fredagsfix, hvor vi hele dagen lang er totalt på stoffer, hvor vi kan nå lidt længere end på en syaften og hvor der kommer den ene pæne ting ud af maskinen efter den anden. Det er ren fordybelse og forkælelse.
Kl 16 kan vi alle gå tilfredse hjem, holde fri og nyde weekenden med et lidt større overskud.

Hvis du har lyst til at prøve min syskolen, bare en enkelt dag og smage lidt på sagerne, så er der stadig to fredagsfix på programmet den næste tid. Du melder dig til ved at besøge shoppen og købe en plads. Så længe der er ledig pladser finder du dem i Shoppen
Jeg melder snart en dato ud for en weekend workshop til dem af jer som ikke har mulighed for at holde fri en fredag. I september åbner jeg op for dagholdet igen - det bliver til at starte med kun hver anden uge. Skriv til mig hvis du allerede nu vil reservere en plads på dagholdet.

KØB DIT FREDAGSFIX HER

TUSIND tak fordi i kom idag. Her er noget af det der kom ud af dagen.


5 kommentarer:

 1. Det er altså nogen fantastisk skønne ting I laver på de fredagsfix :)

  SvarSlet
 2. Jeg vil så gerne have et fredagsfix, men selvom jeg skal en del gange til København nu her, så falder det selvfølgelig og uheldigvis ikke sammen med en af de dage det er. Øvøv. Laver du flere i løbet af efteråret/vinteren? F.eks. meget gerne 1. november ;);) klem Pernille

  SvarSlet
 3. Åhr, suk altså hvor ser det skønt ud. Jeg gad SÅ godt. Og lige så snart jeg synes, jeg har overskud i finanserne skal jeg fixe max en fredag med dig og de andre damer.

  SvarSlet
 4. Hvor er den grå kjole fin! Vil nogen afsløre hvor mønstret er fra?

  Mvh
  Signe

  SvarSlet
 5. Det er virkelig nogle fine ting, der kommer ud af symaskinerne:-)

  Kh Pernille

  SvarSlet