torsdag den 5. juli 2012

Stof

Jeg har været forbi City Sycenter og fået de lækreste stoffer med hjem.
Så snart jeg har et lille hul i jakkeproduktionen, tror jeg at jeg vil sy sommerkjole af det øverste og måske et tørklæde af det nederste. Det er florlet og blødt, man har lyst til at røre ved det og pakke sin krop ind i det.
Jeg skal lige spørge Mette igen om kvaliteten, kan nemlig ikke huske om det er silke eller bomuld. Billigt er det også, selv om jeg heller ikke kan huske prisen, så bed jeg mærke i at det ikke er en kvalitet, du finder nogen andre steder, til den pris. Sorry, jeg glemte alle de vigtige informationer, men jeg skal nok opdatere så snart jeg har talt med hende.
Ellers ring til dem, de er søde og hjælpesomme og de sender meget gerne!


Nu har jeg hørt fra Mette:
Den sort og hvide er 30% silke og 70% bomuld til 199.-
Den blå og pink/rosa er 28% silke og 72% bomuld til 199.- men nedsat til 99.-


Min hjerne bobler af ideer!

4 kommentarer:

 1. Smukt stof!! Jeg var selv forbi butikken i går, fordi jeg så mange gange har læst om den her på din blog! Der var nogle super lækre sager rundt om på hylderne, og jeg fik blandt andet den lækreste blå/hvid stribede bomuld, som skal bruges til en kjole til mig selv, og de skønneste tern tiltænkt Willibukser, med hjem. Så TUSIND tak for tippet!! Kh Maria

  SvarSlet
 2. Det er jeg glad for at høre. Det er et særligt sted som jeg godt kan lide! Man skal lede længe for at finde noget lignede og så er de søde og meget hjælpsomme oven i købet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - de var enormt hjælpsomme og søde, så det er helt sikkert et sted, jeg vil tage hen og købe stof igen!

   Slet
 3. Meget fint stof. Bliver virkelig fristet til at ringe efter et par meter.

  SvarSlet