lørdag den 5. maj 2012

Grøn Martina

Jeg har ikke lavet en jakke i denne farve før, men da den rosa udgave pt er svær at få fat på, faldt valget på den grønne udgave. Vær ikke ked af det, den er SÅ smuk!
Farven kommer desværre ikke helt til sin ret på billederne - men I får dem lige alligevel.

Har du lyst til selv at lære at sy sådan en jakke, så har jeg lige én plads tilbage på sommercampen d.12+13 juli. Du kan læse en lille smule mere her

Du kan bl.a lære, at quilte 3 lag sammen på én gang, sy de smukkeste skråbånd uden bøvl, uden nåle og uden at skulle stå og stryge i timevis, flot professionel finish både indvendig og udvendig, lange tynde roleauer, stofbetrukne knapper og sikkert meget mere. Du får dit helt eget personlige mønster, til privat brug, med hjem, så du efterfølgende kan sy alle de jakker du vil, til dig selv, med en helt perfekt pasform. Jakken sidder rigtig flot på de fleste. Pasformen er grundigt gennemarbejdet og der er plads til både stor og lille barm. Ærmerne sidder perfekt og den har de fineste pufærmer, som gør jakken utrolig feminin uden at være for tuttenuttet eller for 80´er agtig. Elsker de ærmer!
Og nu er vejret endelig ved at være godt nok til at bruge jakken som overtøj sammen med et lunt halstørklæde - uundværlig efter min mening:-)

God lørdag!


6 kommentarer:

 1. Du er så vanvittig dygtig søde !

  SvarSlet
 2. Den er bare flot. Smukke blomster og detaljer.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Er den grøn?? Virkelig flot, og helt enig med uundværligheden!

  SvarSlet
 4. Man kan ikke undgå at spærre øjnene ekstra op over overskriften når man selv hedder Martina :-) Men en smuk jakke er det i hvert fald!

  SvarSlet
 5. S.M.U.K! :-)

  Er workshoppen i juni eller juli? I det indlæg, du linker til står der juli :-)

  SvarSlet
 6. Asli, du har et vågent øje, jeg har skrevet forkert i dette indlæg, workshoppen er d 12+13 JULI. Retter det med det samme. Tak for din opmærksomhed!

  SvarSlet