søndag den 11. marts 2012

Lørdag i kælderen

Vi er en lille beskeden flok på denne weekends workshop. Pga af et par sidste øjebliks afbud er der kun 2 deltagere, min veninde og mig selv tilbage, men det er nu også ret hyggeligt! 
Camilla syer quiltet jakke af det smukkeste blå Liberty som vi ikke kan huske navnet på.
Marie og Christina syer begge rockerjakker. Det er Christina, min veninde, som sidste sommer lavede mønsteret på børnerocker jakken. Nu er hendes datter Ellen, vokset ud af den første og det er en uundgåelig selvfølge, at hun skal have en ny som passer. 
Rockeren er bare den sødeste sommerjakke i verden og jeg skal altså også se at få taget mig sammen til at sy en ny til Lilly i str 6 år!
Vi mødte helt tilfældigt rockerveninden midt på Nørrebro sidste år. Ikke så tit det sker at man møder en artsfælle i rockerjakke! Nu er de snart 6 år og skal starte i skole!

Nå men, der er drøn på de 3 damer på værkstedet. Jeg tror aldrig jeg har haft nogen som var nået så langt den første dag. Glæder mig til at vise deres resultater frem i aften. 

4 kommentarer:

 1. Det er en fed jakke! Hold op det er da et luksus hold med kun to på holdet, men noget skidt med afbud i sidste øjeblik. Det giver ikke smør på brødet. Jeg håber, at I hygger jer :-) om et par timer tager jeg til karens blogtræf i Odense! Glæder mig.
  Kh viola

  SvarSlet
 2. Iiih det vækker minder Line! Det er jo bare så skønt at være på workshop hos dig! Håber virkelig at folk kommer ud af deres vinterhi og melder sig til fremtidige workshops, så du kan fortsætte!!! Kram Lene

  SvarSlet
 3. hey Line,
  skøn rocker! ;) Ville lige høre om du sælger mønsteret? Bare til privat brug selvfølgelig, ville bare gerne sy en til Sylvia!
  Kh Emilie

  SvarSlet
 4. Hej Line,
  Hvornår holder du weekend-workshop igen?
  Lene

  SvarSlet