mandag den 26. marts 2012

Dukketøj

Flere har spurgt om de kunne købe dukketøj, så nu har jeg kastet mig ud i det. Men hold nu op - jeg er ikke godt til hurtige løsninger. Synes altså stadig det skal være lækkert syet, så det tager selvfølgelig bare alt for lang tid.... MEN nu laver jeg lidt for sjov alligevel.
Det første sæt er sat til salg og der er flere på vej. Du kan købe det hvis du trykker her
Der er kun et sæt af hver..... er der nogle big cartel eksperter som kan fortælle mig om det er muligt at få en annonce til automatisk at lukke når varen er solgt? Mine bliver ved med at stå til salg - hvilket jo er usmart hvis varen er solgt og det er unika og umuligt at lave flere?

8 kommentarer:

 1. Du er simpelthen for vild Line! Dukkeliften er også helt fantastisk :)

  SvarSlet
 2. Du ER for vild! Og det er sgu da billigt! Wauw
  -Nønne

  SvarSlet
 3. Det er sindsygt flot (og billigt!!)
  Der hvor du opretter produktet, kan du vælge at skjule det når varen er solgt. Men det kan du først gøre efter salg! Jeg tror ikke man slette en oprettet vare igen, men man kan jo bare ændre det hele, så man kan bruge den plads igen:-)
  Ej, håber det gav mening, synes det er svært at forklare uden billeder:-)

  SvarSlet
 4. Tak !!
  Synes bare det er irriterende at den ikke gør det automatisk. Hvis nu to kunder vælger at købe samme produkt inden jeg når at lukke. Godt nok er jeg meget onlineog en dog ikke hele døgnet:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er lidt et begrænset system der er! Men du kan jo angive hvor mange stk du har til salg, og når du så har solgt det antal melder den selv udsolgt (produktet kan dog stadig ses, og man kan først se "sold out" skriften når man er klikket ind på selve produktet)
   Spørg lige hvis det er forvirrende det jeg har skrevet;-)

   Slet
 5. Hej Line

  Så håber jeg da at jeg var hurtig nok og at der ikke er flere der har købt det samme..?
  Det er superfint.

  KH Mia

  SvarSlet
 6. Hej Mia
  Der er ikke nogen som er kommet dig i forkøbet:-)
  Sender sætte til dig imorgen.
  Tak for handlen.
  Kh Line

  SvarSlet
 7. Super, så må jeg finde en lejlighed for at give Isabel en gave til hendes Matilde dukke (håber det også passer til Smilerynker dukkerne)!
  Selvtak

  KH Mia

  SvarSlet