søndag den 25. marts 2012

Dukkebørn

Hatten af for Wenche! Du kan dit kram. Respekt!
I får lige en masse billeder fra workshoppen igår. Jeg var med på sidelinien og havde masser af tid til at observere og forelske mig vildt i alle dukkebørnene som poppede frem i løbet af dagen. Helt vildt facinerende. Hold op et kæmpe stykke arbejde og nårh hvor er de søde og forskellige afhængig af hvilken dukkemagerske som sidder bag. Jeg kan slet ikke stoppe billedstrømmen. 
Dukketøj fik vi ikke syet noget af, men de fik alle en mappe med mønstre med hjem og jeg er slet ikke færdig med at finde på dukke ting. Jeg vil anstrenge mig alt hvad jeg kan for at organisere det sådan at mønstrene snart kan købes i min shop
Dukkeworkshoppen i april melder alt optaget, men vi overvejer en ny lørdag d. 19. maj, så sæt kryds i kalendren eller send en mail hvis du vil reservere. Skal lige cleare med dukkemageren over dem alle!
8 kommentarer:

 1. Det ser virkelig fantastisk ud.
  -og jeg kan kun sige at jeg synes det er en god nyhed at starte morgenen med, at der kan købes mønstre, (På et tidspunkt).. YES
  //Lisa

  SvarSlet
 2. Tak for en rigtig dejlig og ikke mindst hyggelig dag i dukkebørnenes tegn. Tak til Wenche og Line, som begge var meget tålmodige.
  Jeg vil meget gerne deltage på et kursus igen - det var simpelthen en ren tidslomme af hygge og kreativitet.

  SvarSlet
 3. Ser ud til at have været en fed dag- tiden til april kan kun gå for langsom fra nu af:-) Knus

  SvarSlet
 4. Sikke lækre billeder! Hurra for at du vil sælge af dine dukke-mønstre :-)

  SvarSlet
 5. Hvor ser det hyggeligt ud. Jeg ser en brun dukke, hvor har i fået trikot til den fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved ikke hvorfra det mørke trivot er, hun kunne heller ikke selv huske det da det var lang tid siden det var indkøbt.

   Slet
 6. Tak for en dejlig dag, Line. Jeg har knoklet i går aftes og i dag, og min fine Anna er nu helt færdig med lange mørke fletninger og tøj, men drømmer virkelig om den skønne skønne lift. Ved ikke om jeg tør kaste mig ud i den, eller om jeg ikke bare skulle melde mig på et af dine syhold og få den lavet? Tak for de fine mønstre og inspiration. Du laver fantastiske ting.
  Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helle
   Hvor er det sejt at du blev færdig. Jeg så billederne, nåårhh!
   Du skal være velkommen på syholdene, der er pt en smule venteliste men fornemmer en del udskiftning på vej.
   Kh Line

   Slet