søndag den 5. februar 2012

Weekend

Sidste uge var her helt mussestille på bloggen. Det var der fordi jeg brugte alt min tid på at sy showpieces til Baum und pferdgartens modeshow i torsdags. Den eneste kontakt jeg har bevaret med modebranchen siden jeg takkede af og startede syskolen. Det er sjovt og udfordrene og jeg har fået lov at vise billeder af det, så det skal I nok få lov at se, når jeg har fikset nogle billeder.
Jeg har rundet en meget travl uge af på aller bedste vis sammen med dejligt besøg fra Fyn. Vi har ikke lavet noget som helst andet end at sy og sy og sy, spise lækker mad på diverse lokale cafeer og restauranter, snakket ørerne af hinanden og bare nydt 2,5 døgn fuldstændig for os selv, med os selv og vores symaskiner. Jeg har blandt andet fået syet nogle af de bestillinger som ligger og venter så de er klar til at flyve afsted med posten imorgen.

15 kommentarer:

 1. Så fint, hvad du har lavet. Jeg må give mig i kast med noget lign en dag, men jeg er ikke så tålmodig ;O)

  Betina

  SvarSlet
 2. Lyder som en PERFEKT weekend og så med fint snedække over byen søndag morgen :-)
  Tænkte på dig da jeg stod af på enghaven i dag, skulle på besøg i TAP 1

  KH

  SvarSlet
 3. En dag når jeg er blevet millionær... så køber jeg skønne ting fra dig, og tager turen hver uge fra Fredericia til KBH for at gå i syskole ;0)

  Indtil da må jeg bare sige at dine ting er så skønne... (det har jeg vist nævnt før)...

  SvarSlet
 4. Kan du for resten ikke lave en weekendworkshop for os stakkels jyder der ærgrer os gule og blå over at du er i KBH?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil jeg rigtig gerne en dag, men det er lidt uoverskueligt for jeg kender ikke rigtig nogen i Jylland. Men jeg er frisk på det en dag hvis der er ordenlig tilslutning.

   Slet
  2. Hmm... så må man jo se på om der kan skaffes nok jydinder til det ;0)

   Slet
 5. De er så fine de små vinge-ærmer, kunne du ikke lave en DIY på dem engang jeg ville gerne lave små fine vinger på nogle veste selv, men ved ikke lige hvordan det bedst gribes an

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne godt blive en fin DIY, måske en dag:-)

   Slet
 6. Jeg ærger mig også over at jeg bor helt herovre i Jylland og ikke kan komme på et af dine syhold;-/ Jeg har også et par Liberty veste jeg gerne vil sy flæseærmer på, men tør ikke rigtig kaste mig ud i det. Kan man købe et mønster til dem?
  http://kramogkrea.blogspot.com/2011/10/liberty-veste.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Som beskrevet lige her under, så har jeg ikke mulighed for at lave kopier. Der er rigtig stor efterspørgelse og jeg har desværre ikke nok timer i døgnet til at lave alle de kopier, men jeg vil rigtig gerne sætte dem i produktion en dag

   Slet
 7. Hej
  Vil du røbe hvilken mønster du bruger på dine børneveste? Jeg søger et i str 122.
  Mvh
  Milla.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det vil jeg gerne, jeg laver dem selv fra bunden og har brugt oceaner af tid på at opnå den perfekte pasform. Måske en dag jeg sætter dem i produktion, pt har jeg ikke mulighed for at lave kopier da der er rigtig mange som spørger.

   Slet
 8. Tak for dit svar, det var ærgeligt, jeg har dog en ligende vest liggende fra Milk(uden vinger på), så må jeg nok sprætte den op.
  Mvh
  Milla

  SvarSlet
 9. Hej Line. Jeg ville bare lige sige tak fordi du redede mig, da min lille dyrenørdede søn annoncerede at han ville være en ØRN til fastelavn. Håber det er ok at jeg har lavet en kopi af din version af fuglevingerne (på min amatøragtige måde selvfølgelig). Du kan se resultatet på min blog ;)
  Jeg har linket til både dig og Llevo el invierno :)

  SvarSlet
 10. OM det er ok??? JA ER DU GAL; det er da totalt fedt!!! Hopper over og kigger på din blog:-)

  SvarSlet