mandag den 6. februar 2012

Bloghjælp

Hej!
Er der nogen der kender nogen som kan hjælpe med fx at skifte .blogspot ud med .dk? Jeg har domænet.
Og så gad jeg godt at mine billeder kunne blive lidt større.
Hvem har forstand på det?
Mod betaling selvfølgelig!
Kh Line

12 kommentarer:

 1. Med hensyn til .blogspot -> .dk så prøv at skrive til ande.dk. Hun har ikke "blogspot" i adressen. Måske hun kan hjælpe?

  SvarSlet
 2. Trine/hverdagsjunkie har lige gjort det, så hun kan måske hjælpe:)

  SvarSlet
 3. Line, ang. marapytta.dk - så kan du bare få din udbyder af domænet, til atomdirigere til din blogspot.com adr.

  Så virker de begge to - det er i hvert fald det jeg har gjort på strawberryflavor.dk og det koster ikke noget.
  :)

  SvarSlet
 4. Jeg har også gjort som Celine - det virker

  SvarSlet
 5. Hej Line

  Ang. større billeder: Jeg klikker paa billedet og klikker saa paa orginal str. For at der saa skal vaere plads til orginalen, saa skal du justere dig blog bredde under Design templates /adjust width. Hvis du ser paa min blog kan du se at mine billeder fremstaar større. Min blog bredde er 1200px og min højre sidebar er 210px. Haaber at det giver mening og maaske kan hjaelpe dig?

  Mvh Kathrine

  SvarSlet
 6. Hvis jeg forstår dig rigtigt, ønsker du bredere billeder? Det kan du gøre som Kathrine beskriver ovenover, ved at tilpasse din blog skabelon.

  Det koster ikke noget at redirecte dit domæne - afhængig af om du vil have blogger vist på dk-domænet eller omvendt, er det kan din udbyder klare for dig. Og på dit domæne (marapytta.dk) kan du ligeledes oprette marapytta-mailadresser (hvis du ikke allerede har gjort det) og få dem videresendt til en samlet mailkonto, fx din gmail.

  SvarSlet
 7. Hej Line
  Mette fra ungt blog er ret sej til at lave design til blogs, så du kan evt. spørge hende til råds:)

  SvarSlet
 8. Hey, kan se du har fået mange svar. Jeg har bare omdirigeret min blogspot til hosfrkjensen.dk (eller osse er det omvendt) det er meget enkelt, du går ind der hvor du har købt domænet og laver en url forward. Mange hilsner Betina

  PS. hvis du har brug for yderlige hjælp, er du velkommen til at skrive på frkjensen@hotmail.dk

  SvarSlet
 9. Tusind tak hvor er I søde, jeg kaster mig ud i det og forsøger selv om jeg går lidt i baglås over sådan noget teknik!!!! Kærlig hilsen Line

  SvarSlet
 10. jeg har også selv ændret mine blogs til dk direkte hos min udbyder (one.com) de har online service, hvis det driller. mine billeder gjorde jeg først større via en tutorial hos smilerynker, tror jeg. HUSK AT GEM DIN ORIGINALE SKABELON FØR DU GØR NOGET ) men det var i "gammel blogtilstand" jeg ved ikke om man behøver det i "ny blog". jeg uploader fotos via picasa eller direkte fra kameraet og klikker på billedet og ønsker stor/ eller original størrelse.
  held og lykke og spørg endelig igen...
  kh frusommers.dk og syminkjole.dk

  SvarSlet
 11. Hej...
  Hvis du gerne vil have nogle store flotte billedgallerier på din blog/side, så vil jeg lige anbefale min søde kæreste.
  Han kan til en god og billig penge lave din blog om, så du eksempelvis kan få forskellige store billedgalerier. (Samtidig bliver den ved med at være super nem at opdatere.)
  De bedste hilsner Marie

  Se: www.hypeogmaskine.dk/

  SvarSlet
 12. Hej :-)

  Hvis ikke allerede dine ønsker er opfyldt, så kan jeg også snildt hjælpe - meeeeeen, det er ikke så svært så jeg vil æde min gamle bøllehat på at du sagtens selv kan :-)

  Tuttelu!

  SvarSlet