mandag den 19. september 2011

Weekend Workshop

Har haft en dejlig produktiv weekend sammen med 4 damer.
Katrine har 3 piger - vel nok nogen af byen bedst klædte. Nu kan hendes Asta på 7 ENDELIG gå i skole i sin højt ønskede og VIRKELIG fine Rocker.
Anne har OGSÅ 3 piger ( det er ski da utroligt med alle de piger) og der var et vist tema over deres nye efterårsgarderobe. Nederdel a la Wenche, Dufflecoat, kjole og en masse mere vi ikke lige fik fotograferet.
Søde Synne kom meget langvejs fra og blev næsten færdig med meget fantastisk ternet Rocker. FLOT klaret siger jeg bare. Vi ses heldigvis igen!
Og så holder vi stadig vejret i spænding. Annes projekter kan desværre ikke helt afsløres endnu. Skal vi ikke bare kalde det tekniske problemer. På trods af Annes vilde evner, ville ingen af de -  HELE 3 - maskiner hun afprøvede, sy lige. Simpelt hen også bare død irriterende når teknikken ikke virker. Men jeg ved jo lidt og kan godt love at I kan glæde jer:-)
TAK for dejligt samvær - vi ses!

4 kommentarer:

 1. I lige måde Line. Som altid hyggeligt og super lærerigt. Jeg kommer helt sikkert igen i det nye år;-) Nu glæder jeg mig bare til at putte Andrea i jakken.
  Mange hilsener
  Anne

  SvarSlet
 2. Den dufflecoat er da bare for fed! Det ser virkelig ud til at I har haft en produktiv og hyggelig aften! ;) Hilsner fra en Kreafe

  SvarSlet
 3. Superfine sager - gid man lige havde været med dér! :)

  SvarSlet