torsdag den 11. august 2011

I kan godt glæde jer!

Måske mest jer som går på syholdene men bestemt også dem der kigger med på bloggen. De lækreste sager er på vej til mønster kartoteket så vil alle sammen kan få ny vintergarderobe. To ny jakker, en vest med vinger, en fin 50´er kjole, labre chinos og en lidt forsinket sommerkjole. Glæder mig til at sy op og vise frem og så skal der edder mig læres at SY!!!

12 kommentarer:

 1. Bliver nødt til at kommentere igen, for kan simpelthen ikke vente. Den kjole har altså bare at blive færdig meget snart!!

  SvarSlet
 2. Søde Anne, du må kommentere alt det du vil, gerne 10 gange om dagen hvis du ikke kan nøjes med mindre:-)
  Men bare rolig mønstrene er så snart klar! De to damer som laver dem er for seje og lynende hurtige!!

  SvarSlet
 3. Den 50'er kjole glæder jeg mig til at se:) Ja og også alt det andet, men jeg kunne bare rigtig godt tænke mig at sy en kjole!

  SvarSlet
 4. Som juleaften ;-) Kunne godt bruge en jakke :)
  Ses tirsdag.

  KH

  SvarSlet
 5. Årh er så træt af at bo på fyn, for ville gerne lære at sy af dig, Line.

  Ps: Du har ofte været i mine tanker i ferien, for jeg drømmer stadig om de bukser med flæserne i stjernestof, du solgte på et tidspunkt. De ville helt sikkert ha' gjort min sommer perfekt :-))

  Mange hilsner
  Mette

  SvarSlet
 6. Ja nu er det lige mig igen :-) Den vest med vingerne ser meget lovende ud!

  SvarSlet
 7. Ihhhh altså! Jeg må komme afsted på workshop når min barsel starter! Den vest ser så fin ud<3 gläder mig til at se det hele! Kh, Helena

  SvarSlet
 8. det lyder bare så spændende! Jeg glæder mig til at se de opsyede modeller :-)

  SvarSlet
 9. Bliver det muligt for os, som ikke kan komme på kursus, at købe dine mønstre? Jeg er så vild med din vest emd vinger?

  SvarSlet
 10. Konstruktørerne knokler og vi er allerede igang med 2. opsyning så jeg tror ikke der går lang tid før det hele ligger klar til fri afbenyttelse!

  Mønstrene er ikke noget jeg kommer til at sælge ud af lige forløbig. Det kan desværre ikke lade sig gøre rent økonomisk da det tager alt for lang tid at tegne af osv i forhold til hvad jeg kan tage for det.

  Men kommer I på weekendworkshop får I mønstre med hjem på det i når at sy.

  SvarSlet
 11. Åh, hvor jeg glæder mig til at komme på workshop! Måske jeg skal forsøge mig med at sy noget til mig selv i stedet børnetøj?? Glæder mig meget til at se modellerne :-)

  SvarSlet
 12. WAUW det ærme der på det første billede er jeg helt vild med! Jeg krydser alt for at komme på syhold:-)

  SvarSlet