fredag den 18. februar 2011

Årets sommerkjole

I hvert fald min!
Ikke i dette stof, det er bare en prøve/prototype, men i en hel masse forskelligt blomstret i alle mulige dejlige sommerfarver.Når konstruktørerne og jeg er færdige modtager jeg bestillinger, men meget mere om det senere når jeg er nået lidt længere i udviklingen.

Kjolen kommer til at hedde Caramel kjolen. Inspirationen kommer fra en gammel fin Cacharel kjole fra 70´erne. Den blir både til os voksne damer, unge frøkner og alle de søde små piger.
Den er så fint konstrueret med forskudte baner, vidundeligt brus i skørtet, god facon understreger kroppens former og der er plads til lidt af hvert uden at den er et telt (som jeg må sige originalen er, på en meget uklædelig måde!).


Alle var begejstrede på torsdagsholdet igår! Deres unger er også snart så velklædte i mors hjemmesyede gevanter at det må være på tide at de kommer igang med noget til dem selv.
Ser det for mig. Til sommer. Alle iført hjemmesyet sommerkjole i alverden blomsterudgaver siddende ved hver deres symaskine igang med at sy endnu flere blomstrede sommerkjoler.

12 kommentarer:

 1. Hvor er den lækker, jeg kan også se det for mig ;)

  SvarSlet
 2. Tak Heidi. Håber det bliver en realitet og skal selvfølgelig nok billeddokumentere!

  SvarSlet
 3. Jeg glæder mig til en sommer i Caramel. Den bliver helt sikkert sådan en, man kommer til at bo i!
  Knus

  SvarSlet
 4. Igen med høj lækkerhedsfaktor.

  Glædelig fredag.
  Kirsten

  SvarSlet
 5. Hvor ser den lækker ud, Line <3

  SvarSlet
 6. Ser det også for mig i min fremtidskugle, dog er syningen rykket til Viborg og du med :)

  SvarSlet
 7. Hvor ser den fin ud Line!!
  Virkelig lækker.. Glæder mig til at se mere,,

  SvarSlet
 8. Ja jeg er helt sikkert med på at sy sådan en smuk blomstret kjole... altså når jeg lige har fået syet en rocker jakke og en quiltet jakke(-;

  SvarSlet
 9. Hvor er den skøn:-) Jeg er bare så vild med alle de fine ting du laver, og har tilføjet dig på min liste over blogs jeg læser:-) Kig endelig forbi
  :-) Fru Schou..

  SvarSlet
 10. Nøj, hvor er den laber!
  Så kan sommeren bare komme an:-)

  SvarSlet