fredag den 4. marts 2011

Sy en quiltet jakke

Så dumpede billedet ind af den quiltede jakke som så dagens lys i sidste weekends workshop. Kreatøren bag er Pia, der står bag bloggen Moster Pips Prikker. Den er syet i Liberty printet Small Susanna og kantet med klassikeren over dem alle: Lilla Capel. Så fin til dig, Pia og godt kæmpet trods maskinforhindringer!

Har du lyst til at sy din egen jakke så er der opstået en enkelt ledig plads på Quilte Jakke Workshoppen i weekenden d 19+20. marts. Send mig en mail på marapytta@gmail.com hvis du vil være med.


Og så må jeg bare lige ud med et lille glædesudbrud!!! ALT og jeg mener ALT er totalt optaget og revet væk på de faste syhold, både om aftenen og på det nye daghold!!!! Jeg blir så lykkelig inden i!
Tænk....nu går der 26 dejlige damer på mine hold. 26! Jeg kan slet ikke begribe det. Det er en af de størte nydelser at mødes med dem alle sammen og lære dem en masse seje tricks - kan slet ikke få nok!

Går du og drømmer om en plads så skriv dig på ventelisten. Til maj får vi nye lokaler og bedre plads til flere dejlige damer (altså mænd er også velkomne - ku det ikke være sejt med et syhold for fædre?? Gad godt se hvilke børnetøjs variationer/kreationer der kunne komme ud af det!!! Ville det mon stadig være Libertykjoler og 70´er veste eller hvad??)

Men altså - send mig en mail på marapytta@gmail.com hvis du vil på listen.


5 kommentarer:

 1. Det er så dejligt at høre kære Line.. du er altså også så brandgo´til at lære fra dig... så selvfølgelig er dine hold fyldte.. Kram fra C

  SvarSlet
 2. Ha HA ha, Nej det ville nok nærmere være noget med militær og "Cowboyder stof" :-))))
  Hvor er det sejt med alle de fyldte hold - Go Girl!

  SvarSlet
 3. jeg vil meget gerne skrives op til en plads til maj ... er det om dagen for der kan jeg bedst ...

  SvarSlet
 4. Krydser fingre for en plads til maj! Er skrevet på venteliste og trænger til noget sy-inspiration og lidt Liberty-himmel.

  SvarSlet
 5. Jeg smiler og smiler, for jeg er så glad for min jakke og fordi min kære mand har indset at jeg må ha' en ny symaskine, efter sidste weekend.
  Tak endnu engang for en hyggelig weekend.

  SvarSlet