onsdag den 22. september 2010

En smuk donation

Hos Garniture på Smallegade, blev der hæklet blomster hele søndag eftermiddag. Jeg var med og det var bare det hyggeligste. Der var kaffe, kage og rigtig godt selskab af både bloggere og ikke bloggere. I kan bl.a læse mere her og her.
Garniture er en af de fineste butikker på Frederiksberge og jeg elsker at slå vejen forbi og kigge skønne metervarer. Det er bl.a. her jeg køber små stofruller til mit patchworktæppe.
I anledning af butikkens 4 års fødselsdag har Dorthe fået ideen at fylde hendes gamle gine med et hav af hæklede blomster. Synes ideen er så fin og så ville jeg også rigtig gerne lære kunsten. Jeg synes vi nåede langt med vi blev jo ikke færdige og jeg ved at Dorthe modtager donationer med kyshånd. Adressen er Smallegade 26A, 2000 FrederiksbergDet er i øvrigt Mette fra Erle Perle der har været så sød at sende mig fine billeder fra den dejlige eftermiddag.

4 kommentarer:

 1. Hej Line

  Så så man lige etiketten "HÆKLE" komme på din blog. Tillykke med det. Det ser superhyggeligt ud!

  Kh Rikke

  SvarSlet
 2. Super lækker blog du henviser til, jeg vil rigtigt gerne følge den, men kan ikke finde ud af hvordan jeg gør det, har du et fif?
  Hilsen Charlotte

  SvarSlet
 3. Uhhh ... det glæder jeg mig til at lære. Håber du fik nogle gode fif!

  SvarSlet
 4. Rikke, ja jeg har nu lært en smule og det er godt nok en skøn verden jeg gerne vil gramse lidt mere på. Har stadig en drøm om at komme på besøg hos dig og hæklehygge!

  Charlotte. Jeg er ikke så kvik til alt det tekniske, men jeg kopiere adressen oppe i browseren og sætter den ind i mit betjeningspanel der hvor der står faste læsere.....nej det var vist ikke helt til at forstå....du må vist spørge en prof....

  Marie, ja jeg skal nok forsøge at lære nogle fif fra mig næste gang vi ses i Odense. Jeg har fx lært at hækle den store blomst med orange midte og turkise blade. Stor og effektfuld til en halskrammer fx.

  SvarSlet