søndag den 11. juli 2010

Af hjertet tak!


Er I da helt tossede hvor har det været helt fantastisk med alle jeres medfølende hilsner. Vidste slet ikke hvor dejligt sådan en stor bunke medynk kan føles, hvor meget det hjælper på vej til at komme videre.

Virkelig af hjertet TAK!

Jeg er så overvældet over hvor søde mennesker der findes omkring mig.
Rørt dybt ind, så rørt at vreden og den opgivende følelse næsten er forsvundet.

Egentlig er jeg blevet anbefalet ikke at skrive så meget om situationen, da indbruddet virkede yderst organiseret og udspekuleret.

Fredag morgen tog jeg ned på værkstedet 1-1,5 time før jeg plejer. Min deadline var netop overstået og jeg var ved at sprække af lyst til at komme igang med at sy nogle af mine egne projekter. Endelig er der tid igen til at lave mit eget!! Den morgen kunne jeg af en eller anden grund ikke komme hurtigt nok ud ad døren og lod familien ordne det hele selv der hjemme.

Jeg kommer samtidigt med at en lille gnom af en bom stærk mand kommer ud af min dør, med en stor kasse på skulderen???? Han taler vist ikke dansk men jeg beder ham skride i en fart og lade kassen stå. Han gør som jeg siger og slentrer af sted ned ad gaden. Jeg tror jeg har forhindret et indbrud.
10 sekunder efter kommer der endnu en mand op. En høj klam dansk fyr med en mappe i hånden og en mobiltelefon. Jeg blir rimelig tosset og spørger hvorfor fanden der er to mænd på MIT værksted. Han forsøger at bilde mig en historie ind med nogle køleskabe og at døren bare stod åben. Han sværmer rundt om mig og vil ikke gå. Han går rundt og ser vigtig ud med sin mappe. Jeg tror stadig jeg har forhindret et indbrud. Jeg er helt rundt på gulvet over klamme mands historier men også rimelig bange, for han er underlig. Han går ikke, han bliver og forvirrer mig. Først da jeg vender mig om for lige at få et overblik over situationen ser jeg at der er et stort hul i døren. Tager et kig ind til et helt tomt bord. Maskinerne er væk. Det føles som en film, DET MÅ JO BARE IKKE SKE!!!! Jeg råber af raseri og truer ham med politiet. Mens jeg fumler efter min telefon, forsvinder lortetyven!
Så alt imens han forvirrede mig med mærkelige historier, er de andre jo sluppet væk med mit aller vigtigste, højtelskede , dyrebareste. Mit levetbrød!!!!

De vidste der stod for mange penge maskiner, de vidste jeg først plejer at komme ved 9 tiden. De havde fred og ro der lidt i 8, de ville bare udgive sig for at være fragtmænd hvis nogen spurgte. De var forberedte på at blive overraskede.!

Mega lorte tyve.

Jeg er overbevist om at inde i hans mappe stod der adresser på andre gode steder at lave indbrud.....

Politiet kom ellers på et splitsekund. De var rigtig seje og søde og jeg kastede mig ind i deres bil og vi kørte 500 km/t med blå blink og det hele, rundt på vesterbro for at finde tyvesvinene. Desværre forgæves!

Jeg har fundet en midlertidig løsning. Det er død besværligt og alt muligt. Men det fungerer for nu. Vi fjerner alt af værdi hver aften! De skal ikke tage noget fra mig igen!!! Alle naboer er rigtig søde og vil selvfølgelig holde et vågent øje.

Jeg har tudet i timevis og været ved at sprænge af raseri, men livet går heldigvis videre og ingen kom tilskade. Og hold op hvor er jeg blevet positivt overrasket over hvor søde mennesker der findes. Så mange har bare været på pletten med hjælp. Der er nogle der har været helt ubeskriveligt særlige. I ved selv hvem i er. Af hjertet TAK!

Nu skal jeg igang med at spare sammen til nyt grej, så sig endelig til hvis der er noget i har lyst til at jeg laver til jer. Alle bestillinger modtages med kyshånd!!!

14 kommentarer:

 1. Føler med dig..
  Hvor er det bare forfærdenligt, at nogen gider at stjæle en symaskine, utroligt at de tyve kan få noget ud af en symaskine.
  Håber snart at de finder tyvene.
  Godt at du har så skønne veninder som kan låne dig nogle symaskiner så du kan komme vider i din hverdag.
  Dejlig sommer søndag til dig.

  Mette

  SvarSlet
 2. Føj for en oplevelse. Det er altså bare så dybt krænkende når andre bare tager uden at tænke på andre end sig selv. Føj.
  Fantastisk at du har mødt så mange søde mennesker midt i alt dette og at du har mulighed for at låne en anden maskine.
  Håber at du hurtigt kommer ovenpå igen:-)

  SvarSlet
 3. Fy for pokker! Der stod du ansigt til ansigt med de dumme røvbananer, og du besvimede ikke! Alle ville have været totalt rundforvirret over sådan et møde, og seriøst det virker organiseret, ellers ville de jo bare stikke af hurtigt.
  Kæmpe kram til dig!

  SvarSlet
 4. Ja, fy for pokker. Besvimede godt nok ikke, men jeg var meget tæt på både besvimelse og opkast!
  Tak for jeres søde kommentarer:-)

  SvarSlet
 5. AJ, hvor skrækkelig en oplevelse. Det er så modbydeligt, at vide at der har vadet nogle rundt mellem ens ting. Uhyggeligt, at de stadig var der da du kom!
  Og for FANDEN DA, hvor er det bare pisse træls, at man ikke kan have sine ting i fred!!!
  Sidder her og er sur og ked på dine vegne.
  Sender dig alle gode tanker Line og håber at du hurtigt kommer dig ovenpå sådan en grim oplevelse.

  SvarSlet
 6. Øv, sådan nogle idioter. Jeg hader, når folk ikke kan holde fingrene for sig selv!

  Jeg føler med dig!

  SvarSlet
 7. Ej, hvor er det bare en væmmelig historie og oplevelse - trods det at ingen, heldigvis, kom til skade. Men hvor er det bare frækt!! Bliver simplethen så gal..............

  SvarSlet
 8. Sikke noget møj ... Det er jeg ked af på dine vegne. Det er så groft sådan noget, og man bliver helt arrig. Håber du snart får sparet sammen til nogle nye maskiner, så du kan komme videre Godt Amio snart åbner op ;o)

  SvarSlet
 9. Man tror inte att det är sant! Otroligt tråkigt att höra :( Och vilka idioter det finns!

  SvarSlet
 10. Fy så frekkt! Også skummelt, for noen jævler!!!
  Så grusomt, også en sy maskin da!!!!!! Stakkars deg :s Jeg tror dette gir en stor grunn tl å handle fra deg! Stakars jeg håper de finner den

  SvarSlet
 11. Kære Line - Øv, øv og atter øv, sur røv og rigtig grim opevelse du der har haft! Kan virkelig godt forstå at du har været helt fra snøvsen, og raseriet over at være taget i røven, snydt og bedraget og så ennda dine elskede maskiner!Vildt ubehageligt!
  Jeg krydser fingre for en masse bestillinger og at politiet får fingrene i de tosser :0)

  KH Karen Marie

  SvarSlet
 12. ubehagelig oplevelse, jeg føler virkelig med dig, håber du snarest kommer på benene igen :)

  Kh Sara

  SvarSlet
 13. Jeg er dybt oprørt over de her lortetyve!! Kan slet ikke forstå at noen kan lave sådan noget. Men det var da ihvertfald godt at de ikke gjorde dig noget, nu da du mødte dem på vej ud.

  Sender dig nogle gode tanker, og skal straks købe nogle lodder i Tusindfryds give away til indtekt for dig:)

  SvarSlet
 14. Årh, hvor er det hæsligt!!! Alle gode og varme tanker til dig...

  SvarSlet