torsdag den 4. marts 2010

Fynsk indkøbsnet uden vanter


Gik rundt i Odense hele dagen i går uden vanter. Der var forår i luften og jeg hyggede mig så meget at jeg var lige ved at misse toget da jeg skulle tilbage til Kbh.
Jeg skulle mødes med Lis (ja...jeg kan ikke finde ud af at linke, men I ved nok hvem jeg taler om, hende den søde Lis med kludene)Vi mødtes bare fordi vi ikke kunne lade være og det var smask hyggeligt.

Vi snusede rundt i lækre butikker og sludrede. Synes Odense er en rigtig hyggelig by. Der var mange skønne butikker. Især én - Brandts indoor - Jeg MÅ bare eje et af deres meget smukke farvede kelimtæpper. Håber Lis laver et indlæg om butikken, for den var da bare for lækker og mester fotografen slog sig i hvert fald løs.

I Odense fik jeg også fingrene i dette meget kraftige liggestolsagtige Södahl stof. Jeg så straks tasker og indkøbsnet for mig og måtte lige prøve at lave et idag. Jeg har foret den med Liberty og synes den er blevet rigtig fin.

Købte mig ellers halv fattig i diverse stof hos stof & stil og forelskede mig mødet med Lis, men især i Frida, hendes lille totalt lækre og søde baby. Åhh hun er sød.


6 kommentarer:

 1. Det er saftsusme et fint net Line! Skønt opdateret mormor-look - I love it! :)

  SvarSlet
 2. Hvor er den forårslækker! Så fin farvesammensætning. Det lyder da rigtig hyggeligt med Odense-tour med Lis og Frida :)

  SvarSlet
 3. Glemte at komplimentere dig for detaljerne. Dem har du da bare HELT styr på :)Hvem der bare var så ferm med en symaskine ;)

  SvarSlet
 4. Hej Helle og Mette. Fedt i kan lide den. Den er jo lidt et vildt rødt lyn.
  Blir så glad når nogen ligge mærke til detaljerne. Er lidt en nørd hvad det angår og bliver gerne helt høj af at lave dem. Som regel er det ikke så meget der skal til før det ser ud af en hel masse.

  SvarSlet
 5. For Silvan! Hvor er det bare blevet en FED taske!! Tænk sig, at det gode stof bare lå der og ventede på os;)
  Du må altså holde nogle kurser, så vi andre opkomlinge kan få glæde af dine detaljeevner!

  SvarSlet
 6. Tak Lis, god ide med nogle kurser:-) Deler med glæde ud af mine detalje nørderier!!

  SvarSlet