torsdag den 11. februar 2010

Patchworkprojekt

Lagt på hylden!


11 kommentarer:

 1. Og så så man lige mig bøje mig i støvet for dine evner... igen! Du er virkelig et fund, søde Line!

  SvarSlet
 2. Det kan godt være DU ikke er overbevist, men JEG er da helt overbevist om at det er helt vildt flot! Stor respekt, er jo selv helt ny til det der patchwork, som du jo også har set på min blog.

  SvarSlet
 3. Jeg synes altså også at det er super fint, og havde jeg selv en datter, ville det være et perfekt babytæppe. Mht retrolampen, du siger bare et tidspunkt, og så kommer du bare;-) No stress

  SvarSlet
 4. Tak! Men kender i ikke det, at man når at blive død træt inden man er færdig. Lidt ligesom når jeg laver mad. Jeg kan meget bedre lide andres mad og er aldrig lige så begejstret når jeg selv har stået i køkkenet. Glæder mig trods alt til at se det færdige resultat. Går og overvejer hvilken kant og bagside jeg skal sy på. Nogen gode ideer??

  Lone. Jeg kommer HELT sikkert. Er bare rimelig hængt op med arbejde her under modeugen plus syg datter og en mand i Stockholm.

  SvarSlet
 5. Imponerende.. det lyder ellers hyggeligt med sådan en klub... jeg tænker lidt at opfordre til skrikke/hækle klub her på fyn... Bare fordi det er så hyggeligt :-)

  SvarSlet
 6. Ja det er smadder hyggeligt at have håndarbejdet at samles om. For at det ikke skal være løgn, så har jeg også en strikke/hækle klub med 3 andre piger. Dejligt at have 2 aftener om måneden hvor jeg ved er mine!

  SvarSlet
 7. wow det er flot. Jeg elsker også bare at lave patchwork. Især det man kan sy i hånden. Det er så hyggeligt. Desværre har jeg ingen patchwork-veninder...

  kh Tine

  SvarSlet
 8. Hej Line
  det er rigtig flot må jeg sige og det er så hyggeligt med sådanne kreative klubber.
  Jeg har aldrig selv haft den store tålmodighed med patchwork men jeg beundrer virkelig jer der kan og gider.
  Kh Jeannet Silas og Sol

  SvarSlet
 9. Jeg synes helt bestemt også at tæppet er helt utrolig smukt!! Wauw, wauw wauw!!

  SvarSlet
 10. Hvor er det fint...
  Jeg har også en sysleklub sammen med et par andre damer.. Det er lidt forskelligt hvor tit vi mødes, men nogengange 1 gang i ugen, når bølgerne går højt. Det er altid rigtigt hyggeligt og som du siger får man snakket og også inspireret hinanden.. Vi laver meget forskelligt, både papir, stof og garn, så det er hyggeligt... :)

  SvarSlet
 11. Ikke overbevidst om det er så... Det er da fantastisk, hvor er du altså bare dygtig! Heldige baby der måske får lov at lune sig med så smukke sager.

  SvarSlet