onsdag den 10. februar 2010

Lilla Dufflecoat - small susanna

Har lavet én til. Den er en lille smule større end den blå og lidt længere på ærmerne. Størrelsen er 3 år.
Er helt vild med den nye Liberty. Har ikke brugt den før men synes bare den er så smuk.

Jeg er meget perfektionistisk med mit sytøj og knaphullerne blev bare ikke helt som jeg ville. Ihh! Derfor sælger jeg denne jakke for 600 kr inkl forsendelse.
Det skal dog lige siges at det sikkert kun er synørder som mig som vil lade sig irritere. "Skaden" er absolut ikke katastrofal, jeg ville aldrig sælge noget der ikke var ok!

16 kommentarer:

 1. Hej Line

  Jo tak, jeg har fået din mail - tusind tak! Jeg troede faktisk, jeg havde svaret dig, men alt er lidt hektisk her hos os for tiden med speciale, forretning og ikke mindst en meget syg svigerfar...

  Anyways, tør simpelthen ikke satse på den blå, for Maya Emilie er spinkel, men høj og slank med forholdsvis lange arme og ben... Den lilla her er måske mere noget, men hun er jo kun i str. 92 - måske 92-98 på længden...

  Hmm, vil lige sove på det...

  Mht. jakker til mig selv og Emma Lucca, så KOMMER der en bestilling - jeg skal bare lige på den anden side af den første, plus finde tid og ro til at kikke ordentlig på stoffer...

  Hilsen Helle

  SvarSlet
 2. Hej Line
  Din stil er altså så lækker... Jeg er vild med denne her jakke.. du kan bare et eller andet med de sammensætninger - som jeg ville ønske jeg kom i nærheden af.. men hver sin stil ikke? Kram fra C

  SvarSlet
 3. Så smukke farver og lækkert, lækkert foer. Også en rigtig fin detalje med syningerne over brystet.
  kh Mette

  SvarSlet
 4. Ihhh... hvor er den bare lækker!!

  SvarSlet
 5. Hej Helle. Lyder ikke rart med svigerfar. I har nok om ørerne, ingen stress, du tager den tid du skal bruge.

  Hej Christina. Dejligt du kan li´ min stil. Synes nu nok du formår at trylle nogle lækre sager frem, også!! Skønt at vi kan inspirere hinanden.

  Hej mette. Jeg havde meget svært ved at fotografere den lilla farve. Hvorfor er lilla mon så svær at få rigtig på et billede?? Det billede der rammer farverne bedst er nok nærbilledet med knapperne. Og JA foret er så smuk, må lave flere sager med det. Er forelsket:-)

  Hej fru thornholm, ihhh tak, altså!!!

  SvarSlet
 6. Hei Line.

  Nu bliver jeg nød til at sende en besked til dig...For jeg bliver så glad hver gang jeg ser, at der er nyt på din blog...Du er da dygtigste syerske der findes...Din stil er rå-tjekket og fantastisk, der kan ikke siges nok pænt. Jeg glæder mig til at der igen er nyt og ser frem til alt det du kan trylle frem på din symaskine...

  SvarSlet
 7. Hej Line - wauw gid jeg kunne sy jakker (har godt nok aldrig prøver, men det ser svært ud) ....alt ved din stil er jeg vild med!

  Kh. Mette

  SvarSlet
 8. Hej Janet. Hold op hvor gør sådan en besked mig glad. Tænk at du har det sådan med mine ting. Jeg vil med glæde fortsætte med at trylle...hmmm:-) Jeres komplimenter giver virkelig god energi til at fortsætte.

  Hej Mette. Ihh altså, bliver meget smigret:-) Der ligger selvfølgelig mange års erfaring bag, men det er til at lære. Har faktisk tænkt mig at holde nogle børnetøjs sykurser hvis der er nogen der er interesserede.

  SvarSlet
 9. Den är helt fantastisk! Oj vad fina färgkombinationer. Jag håller med de andra, du är superduktig. Allting ser välsytt ut. Det är så roligt att komma hit till din blogg! /petra.h

  SvarSlet
 10. Sikken en flot jakke den er jeg godt nok vild med, jeg gad godt at jeg kunne sætte mønstre og farver sammen som du kan ... men det kan jeg desværre ikke :o)

  SvarSlet
 11. Hej Petra og Jytte. Tak og DEJLIGT at i kigger med og kan lide hvad i ser!!!!

  SvarSlet
 12. .. kan se du skriver at du ville lave sy-kurser? Hvis det ikke lige var fordi du bor så langt væk, så var jeg på deltagerlisten absolut lige med det samme.. :-)

  SvarSlet
 13. Er også lidt vild med Liberty-stoffet.. Er det mon den der hedder Small Susanna??

  Kh Stine :-)

  SvarSlet
 14. Ja det er small susanne, den er så lækker og saftig i farverne!

  Og ups, havde vist misset din forrige kommentar. Der er surt nogen af os bor så langt fra hinanden. Øv, ellers skule du være så hjertens velkommen!
  Kh Line

  SvarSlet
 15. Jeg har fluks bestilt noget Small Susanna og kan næsten ikke vente til det kommer med posten :-)

  SvarSlet
 16. Ihhh hvor dejligt, glæder mig til at se hvad du får ud af det:-)

  SvarSlet