fredag den 30. november 2012

Eksperimenter, planer og visioner.

Jeg går og roder lidt rundt for mig selv og har ikke haft så meget at vise frem på bloggen på det sidste.
Jeg har sat tid af til at lave nye mønstre og finde på nye ting. Jeg eksperimenterer med forskellige syteknikker og forsøger at gøre min syskole til et endnu bedre sted at være (helst det bedste sted i verden!).
Her i oktober havde Syskolen faktisk 2 års fødselsdag, jeg fik ikke fejret det her på bloggen, men inden i har jeg en fest! Et kæmpe kalas fyldt med fyrværkeri, champagne, guld og pailletter. I to år har jeg levet udelukkende af at undervise alle jer i det håndværk jeg kan og elsker helt op til skyerne. Jeg er så stolt og glad for mit job og mit sted, så taknemmelig for at i har lyst til at være med - det kan slet ikke beskrives med ord!
De sidste par dage har stået på ny drengebuks. Er startet helt forfra med en ny pasform som skal gennemtestes - gerne på alle syskole sønnerne. Håber I er med på den, det er nemlig stadig på forsøgs niveau? En meget slank og smal model - et modspil til alle de brede og rummelige modeller som allerede findes på markedet.
Har forsøgt mig med en hel ny slags lomme og kraftige stikniger som er en udfordring for de fleste symaskiner - men en lækker detalje som er besværet værd.
(ps, drengebukser er utrolig kedelige og svære at fotografere, men det er det damerne vil sy, så det skal de bestemt have lov til!)
Kender I det, at man har flere planer, drømme og visioner end man kan overkomme???
Har så mange ting jeg gerne vil sætte i søen. Så mange, at jeg i en periode har været totalt handlingslammet.
Har bunker af ting som jeg har syet og gerne vil sælge. Tonsvis af mønstre jeg gerne vil sætte i produktion og sælge. En sybog jeg gerne vil lave til jer. Masser af DIY og tutorial ideer som kunne pryde min blog. Hundredevis af lækre stofbetrukne knapper som der altid er bud efter, men som skal sættes i sirlige systemer i shoppen først. Og så har jeg haft mulighed for at købe en masse ultra lækkert stof, som jeg drømmer om at sætte til salg og dele med jer. Gad godt at lave min lille shop (som lige nu er gabende tom) om til et sted hvor i kan få fingre i nogle af de redskaber og materialer som jeg bruger og som I altid spørger nysgerrigt til. 

Har haft det lidt spøjst med den lave aktivitet på bloggen, så nu fik jeg lige lyst til at inviterer jer inden for i stuen. Det synes jeg er lidt hyggeligere end et eller andet kryptisk indlæg om stilhed og hemmelige projekter som ingen må vide noget om.....og som måske aldrig bliver til noget....

Kunne i ikke godt tænke jer en masse lækkert stof? Fx det her mega lækre klassiske buksestof i højeste kvalitet?
Skulle jeg ikke tage at få fingeren ud og rykke på nogle af mine drømme?68 kommentarer:

 1. Det lyder godt nok spændende, Line...og jeg kan bestemt nikke genkendende til den handlingslammelse, der følger i kølvandet på et sind sprudlende med ideer!!
  Jeg kunne bestemt godt tænke mig at se en masse skønne stoffer i din webshop. Pøj pøj med at få styr på tanker og ideer.

  Kh
  Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er simpelt hen så sød, Trine!

   Slet
 2. Helt sikkert, ud af hullerne....
  Kender kun alt for godt til alt det andet, du nævner - tænk, at man ikke er alene !! ;0)
  Kh. Lene.

  SvarSlet
 3. Helt bestem, bare sæt igang og gerne med mere om de smukke drengebukser, ja ja , men jeg har jo en dreng på snart 10, som jeg gerne vil sy de lækre bukser til.... Hope you agree...

  Du går bare igang med at vise frem.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg lover at vise mere frem og drengene skal i de grad forkæles!

   Slet
 4. Jamen Line, det er jo lige de bukser, jeg mangler til min søn. De (godt nok få) bukser jeg har syet til ham, har altid endt med at ligge nederst i skuffen, fordi de er for baggy. Og ja, jeg forstår ham godt, for det klæder ham ikke. Så nu har jeg i hvert fald to ting, jeg bare MÅ sy hos dig. Så skal jeg bare lige have lov til at få en friweekend, så jeg kan smutte mod nord. Og stof og andre spændende ting i din shop lyder også fristende. Jeg glæder mig til at se, hvad du finder på. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er hjertens velkommen på syskolen, og jeg har faktisk på en måde specialiseret mig i bukser som ikke er for store. Min datter er totalt allergisk over for hængerøv:-)

   Slet
 5. JA, TAK!! Det lyder så spændende Line, der er vist med at begynde fra en ende af, for det er godt nok mange dejlige ting, du gerne vil dele. Dine drengebukser er smadderflotte, sådan nogle ville klæde min dreng, tror jeg skal have kigget nærmere på workshoppen i maj (jeg skal jo lige have fri en weekend, ved du jo). Glæder mig til at følge med, og pøj pøj.

  Snarlige adventshilsner
  Karen

  PS. Jeg har næsten levet i min nye jakke, jeg er så glad for den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at høre Karen. Jeg har lige fået en bestilling inspireret af din flotte jakke:-)
   Du er hjertens velkommen i maj:-)

   Slet
 6. Åh ja, skønt stof til drengebukser og et fedt mønster :-) Hvad mere kan man ønske sig. Jeg synes det er en rigtig god ide!
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg knokler videre med ideen om at lave købemønstre, synes bare ikke koden er nem at knække......

   Slet
 7. Det lyder spændende det hele, men først og fremmest tillykke med din fødselsdag. Det står min ønskeseddel til jul at komme tilbage i 2013 og det håber jeg kan lykkedes:)

  En bog lyder SÅ spændende, men jeg er klar over, at det fremmer de grå hår i hovedbunden:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Christina
   Håber du får mulighed for at komme tilbage i det nye år!! Glæder mig allerede:-)

   Slet
 8. Åhh kender godt det at man bliver helt lammet af alle ideerne... Men alle tingene lyder simpelthen bare ALT for fede!!! For pokker da :)
  Sig endelig til, lille A og jeg kommer gerne og hjælper med at tegne, slå knapper, fotografere, hygge og whatever hvis det kan hjælpe!!

  KH og rigtig god weekend (og fødselsdag!!!)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, søde Anne. Kommer du snart???? Vil gerne kramme lidt på ham lille A:-)

   Slet
 9. Det lyder lækkert! :-)

  Sig til, hvis man kan hjælpe med noget - jeg giver gerne et nap med rugbrødsarbejdet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er alt for sød seje Asli!! Ser højtbelagt smørrebrød for mig:-) For det må det da blive til med hjælp fra dine godt skruede hænder:-)Tak!!

   Slet
 10. Åh, stofbetrukne knapper og bestemt stof!
  Jeg er klar... ;)

  Julehilsner
  /Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. De kommer, de er på vej....skal bare liiiiiige

   Slet
 11. Jeg sad bare og tænkte (mens jeg læste indlægget) - JA TAK TIL DET HELE... Masser af stof, masser af mønstre... udgiv en bog... Flere DIY's til alle os jyder, der af gode grunde ikke kan komme over til dig på syskolen...

  Det lyder fantastisk alt sammen - Og jeg håber virkelig at det bliver noget af det du får etableret i 2013 ;0)

  Og tillykke med at have levet af det du elsker i 2 år... Det er flot!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Karen E. Jeg er også meget taknemmelig!! Jeg giver den gas i det nye år!

   Slet
 12. Godt stof i en god kvalitet kan man aldrig få for meget af. Go for it!

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige netop, det er snart helt umuligt at få fat i noget ordenligt. ALT lukker desværre og overtages at kedelige kæder....

   Slet
 13. Ja tak til det hele!!
  På min ønskeseddel i år står der sykursus hos Marapytta. Håber det bliver opfyldt:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber du får dit ønske opfyldt, du er i hvert fald hjertens velkommen!!

   Slet
 14. Kære Line
  Følger dig på din Blog og synes du syer og designer så fine ting. Du har et godt øje for enkelhed med fine detaljer. Mit ønske er at eje en af dine smukke quiltede jakker eller selv sy den en dag.
  Et lille forslag til din syskole er, at der var symaskiner på stedet.
  KH Janie

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en meget fin ide, økonomien tillader desværre ikke en så stor investering lige nu....

   Slet
 15. Jeg kender kun alt for godt til den handlingslammelse man kan få af alle de ideer der strømmer ud af hovedet. Men fantastisk at de er der, og det blir endnu mere skønt når vi får dem at se. Det ville være skønt med noget lækkert stof i din shop, jeg synes efterhånden det er svært at finde de specielle ting der også kvalitetsmæssigt er i top :-)

  SvarSlet
 16. Åhhh Line ville elske at købe noget lækkert stof hos dig, synes det er så svært at finde stof der er rigtig lækkert.
  Bukserne ser rigtig fede ud, dem tror jeg godt kunne være noget for min slanke dreng på 3,5..

  PS. glæder mig til april:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg satser på at det sker i det nye år og vi ses til april, det bliver SÅ hyggeligt!

   Slet
 17. Jo jo gør det Line :-)
  Jeg fylder rundt i det nye år og højt på min ønskeseddel står en tur på workshop hos dig, det er en af mine drømme, som jeg gerne vil rykke på.
  God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg gør det sku:-) Skal bare liiiige.
   Du er også hjertens velkommen på en workshop eller på syskolen, håber dine ønsker bliver opfyldt!

   Slet
 18. Lækre bukser.... Det skal jeg jo også snart til, altså sy tøj til større drenge....

  Det lyder som nogle fantastiske planer, du går og tumler med, men kangodt forstå at man kan blive helt forvirret af det tankemylder, så det nogle gange kan være svært at finde hoved og hale i det. Eller bare finde ud af hvor man skal begynde!

  Ellers kan jeg kun tilslutte mig Karen Elisabeths ord, og håbe på at det kommer lidt mere afdet gode til os jyder. Jeg har i hvertfald tit sukket over dine fine mønstre.

  Bare klø på Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det skal du jo, Camilla:-) Håber at se dig igen i det nye år! Tak for dit seneste visit, det var hyggeligt at møde både dig og Johan!

   Slet
 19. Det lyder så godt - og din fanskare venter i spænding. Én ting ad gangen, så skal det nok lykkes! Kh fra din islandske superfan i Aarhus

  SvarSlet
 20. Håber du får realiseret dine drømme:-)
  Glæder mig til februar! KH Ivanka

  SvarSlet
  Svar
  1. Nogen af den skal nok blive realiseret, det garanterer jeg! Vi ses i det nye år, det bliver hyggeligt!

   Slet
 21. Ryk, for filan da, ryk!!!!!!

  SvarSlet
 22. Hej, tak for al din fine inspiration her på din dejlige blog.
  Jeg vil ELSKE at kunne købe dine dejlige syede ting, så sæt dem endelig til salg. Jeg er klar :-))
  Rigtig god 1. søndag i advent.

  mvh
  Snillemille

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at høre, jeg skal gøre et forsøg:-)

   Slet
 23. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 24. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 25. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 26. Mange spændende tanker og ideer..:)
  Jeg krydser fingre for en bog fra dine dygtige hænder..
  Kh Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne, det kunne være så sjovt!

   Slet
 27. Go girl! Vi vil gerne købe mønstre, stof, sybog, del hele!

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt:-) Det er rigtig dejligt at vide

   Slet
 28. Held og lykke med det hele - er sikker på, at både bog og mønstre til salg vil være en succes. Du er super inspirerende. Tak. Og god jul.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak og god jul til dig også!

   Slet
 29. Vil gerne købe stof og symønstre - bare sæt i gang.

  SvarSlet
 30. Kære Line,
  kæmpe tillykke med 2 års fødselsdagen! Og tillykke til alle der har nydt godt af dig og syskolen i løbet af de to år, det skal da fejres!
  Jeg kan godt forstå at du har lyst til at afprøve nye ting og udvide og forbedre og gøre ved efter to succesfulde år.
  Men jeg vil altså lige indskyde at Marapytta syskole allerede er blandt de bedste steder i verden, (men derfor kan det måske godt blive endnu bedre) og hvis du får brug for hjælp er jeg sikker på at der er mange udover mig, der gerne vil hjælpe.
  Jeg glæder mig til at følge med i (og købe af) shoppen og bloggen!
  Vi ses på onsdag
  Hilsen Nønne

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Søde Nønne. Det er simpelt hen så sødt skrevet og at have besøg af mennesker som dig på syskolen gør det hele til en drøm og jeg får lyst og masser af blod på tanden! Kh Line

   Slet
 31. kære Line, stort tillykke!! Jeg vil såååå gerne med på et af dine kurser i det nye år!! Knus Emilie

  SvarSlet
 32. Bare kom i gang - og stort tillykke med fødselsdagen<:-)

  SvarSlet
 33. Det her indlæg er gået min næse forbi!!
  Først og fremmest STORT tillykke med fødselsdagen Line!
  Og så vil jeg sige til dig, at du har en helt særlig gave, som ikke mange får skænket, du har et talent der både omfatter et håndværk og en æstetisk sans der rækker langt ud over det sædvanlige! Og du burde i den grad få søsat hvad der end er i dit hoved! Hvis jeg måtte bestemme, så skal du gå all in, og investere i dig selv, du burde få en assistent til at hjælpe dig med alt det praktiske, og gerne en webnørd der også kan hjælpe med shoppen, for kunderne står uden tvivl i kø! Du har allerede et brand der er vildt stærkt, så du er MANGE skridt foran på den konto, og kan rigtig koncentrere dig om "bare" at videreudvikle det, og blive endnu stærkere! The sky is the limit:-)
  Glæder mig til quiltejakker i februar:-)
  KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Ninna.
   TUSIND TAK for alle de flotte ord. Jeg rødmer totalt men retter også ryggen og giver mig lov til at tro på at der er muligheder i det lille hul jeg har her på Vesterbro! Dine råd er rigtig gode og jeg vil tage dem til mig. Faktisk blev jeg kontaktet af en der søgte praktik. Jeg plejer at sige nej tak da jeg er så pokkers dårlig til at give ansvaret fra mig, men denne gang sagde jeg ja tak. Så jeg får lidt hjælp i det nye år til noget af det praktiske og så skal der ske noget af alt det jeg går og drømmer om! Vi ses til Februar, det bliver knaldhyggeligt! Knus

   Slet
  2. Så fint og præcist formuleret Fru Schou! Jeg håber du tager det til dig Line, og kommer igang med de mange projekter!
   Og så vil jeg gerne tilføje at du udover dine håndværksmæssige talenter også har et særligt talent for at være skidesød og dygtig til at undervise og skabe et vidunderligt univers på syskolen!
   Stort knus

   Slet