Gæstebog


Går du på Syskolen? Har du været på workshop eller nydt et fredagsfix , så hører jeg meget gerne hvad du synes. Jeg bliver glad for alle kommentarer i feltet her under. Ordet er dit!

4 kommentarer:

 1. På en eller anden måde skinner solen altid i Lines kælder og der er så mange fine ting dernede, at man får lyst til at sy det hele.

  Stemningen dernede er lun og rar og det gør det til et fantastisk frirum, hvor der er plads til fordybelse og til grin og pjank. Denne stemning skabes både af Line og af syskolens elever.

  Line selv er dygtig til at lære fra sig, hun er god at lade sig inspirere af og til at spørge til råds. Hun har en sikker stil, en masse gode teknikker, der gør mange ting nemmere og så er der adgang til mønstre til ethvert niveau.

  Der er plads til både begyndere og øvede. Jeg føler, at jeg har lært en masse og kan på det varmeste anbefale syskolen.

  Mange hilsner, Henriette

  SvarSlet
 2. Jeg synes, Henriette har beskrevet det meget rammende, hvad Lines syskole går ud på.
  Line møder dig , hvor du er og er god til at tilpasse råd og niveau til din formåen.
  Du bliver hurtigt indført i diverse brugbare syteknikker og får fif til lækker finish, der lige løfter dit håndarbejde det ekstra.
  Der er en god atmosfære og det er et fantastisk kreativ frirum, mange af os flygter til i en fortravlet hverdag.
  Dertil skal nævnes, at kaffen er inkluderet ;-)
  Jeg har kun de varmeste anbefalinger.


  SvarSlet
 3. Jeg havde syet i ca. 7 år inden jeg første gang troppede op til en weekend workshop. Jeg havde gået på en masse forskellige kurser (børnetøj, overlock, patchwork, taskesyning, mm) og jeg syntes selv at jeg havde rimelig godt styr på det meste og ville egentlig bare gerne sy mig en lækker jakke. Men jeg skal da love for at jeg blev "fanget" på den gode måde. Jeg har siden tilmeldt syskolen og går nu hver anden uge. Og jeg har også været til yderligere to weekend workshops.

  Stemningen er god. Man får lavet en masse. Og man lærer en masse. Selvom man har syet i mange år så kan Line altså sagtens lære en noget nyt ;) Og hun viser gerne tingene igen når man endnu en gang har glemt f.eks. den der smarte måde til at lave rouleau.

  Jeg bruger syskolen som en afstresning i hverdagen og må indrømme at jeg engang i mellem slår hjernen totalt fra og stiller totalt dumme spørgsmål om hvordan jeg skal komme videre selvom jeg måske egentlig godt selv kunne regne det ud. Men Line tager det heldigvis rigtig pænt - og det betyder at man kommer hurtigt videre. Det er en stor tilfredsstillelse at man får lavet noget og syet en masse i stedet for at bruge aftenen på at sidde selv og prøve at hitte ud af hvordan det nu skal gøres.

  Noget andet rigtig godt ved Lines syskole er at hun har modellerne syet op i forskellige størrelser så man kan prøve tøjet på inden man syr. Jeg har ofte - inden jeg startede hos Line - købt et mønster i byen, købt stof, brugt tid på at sy f.eks. et par bukser bare for at opdage at de sidder grimt eller er blevet for store eller små. Spild af tid og stof og penge. Hos Line prøver man det først så man ved at det er sidder godt og hvilken størrelse man skal sy. Hendes mønstre har i øvrigt en rigtig god pasform.

  Jeg vil også give mine varmeste anbefalinger. Uanset om man er nybegynder der gerne vil lære at sy, rutineret der gerne vil blive bedre til at sy eller om man bare har lyst til at komme et sted hen og sy sammen med andre så er Lines Syskole et rigtig godt valg.

  Hilsen fra Bettina

  SvarSlet
 4. Mit ”forhold” til Line og sykælderen startede på et fredagsfix, efter denne fredag fik jeg blod på tanden og fik plads på et dagshold, der så senere blev til et aftenhold.

  Hos Line er der for mig altid inspiration, hjælp og en hyggeligt stund at hente. Og endnu vigtigere der er tiden, dvs. jeg har sat tiden af til at få syet. Det er helt tydeligt at jeg aldrig får lavet noget der hjemme, selvom lysten bestemt er der, derfor er det godt at have sat tiden af til det fast hver anden uge.

  Der er god stemning og hyggesnak og kreativ sparring, jeg er vild med at gå i sykælderen og er glad for at få udfordret mig selv og mine evner (altså med Line’s hjælp) sådan at jeg netop kaster mig ud i det der lidt svære projekt jeg aldrig selv havde kunne finde hoved og hale i.

  Jeg er rigtig glad for de ting jeg har fået syet til min datter og jeg, og de har altid fine bemærkninger med på vejen og stor ”børnecredit” i børnehaven når Molly My f.eks. har Postmand Per bluse eller Hello Kitty jakke på, jeps jeg er nemlig en af de mødre ;-)

  Bare jeg i fremtiden kunne få lidt overskud igen, så jeg kan kaste mig ud i endnu flere projekter.

  Min største anbefaling herfra - Smil fra Michala

  SvarSlet