torsdag den 25. oktober 2012

Veninde weekend - Århus #6

Celine var jo, som før nævnt, kvinden som skaffede de vidunderlige lokaler på Elise Smith Skolen i Århus. Det var virkelig en fornøjelse!
Celine havde taget sin sin veninde Karina under armen og de hyggede weekende igennem, side om side, mens jakkerne kom til verden. Jeg ved de har aftalt at mødes i deres syklub, så de sammen kan sy deres næste jakke. To husker jo bedre end en og det er da bare sådan en hyggelig tanke!
Slet ikke så sjældent jeg har veninder med på workshops, meget meget hyggeligt koncept!

Desværre var Elise en engangs fornøjelse, men jeg kommer alligevel til Århus igen snart. 

Faktisk meget snart. 

Allerede 3.+4. November og jeg har to ledige pladser. 
Jeg har lejet lokaler hos FOF lige midt på Strøget i Århus, som efter sigende skulle være fine til formålet. 

Er spændt.

På workshoppen kan du sy din helt egen quiltede jakke, tilbringe en weekend i total fordybelse sammen med andre kvinder, få en ordenlig bunke gode, anvendlige og nytænkende fif fra en professionel med mange sting på bagen og dit helt eget mønster med hjem, så du senere kan sy alle de jakker du vil! 
Prisen er 2250 kr for hele weekenden.

Skriv straks til mig hvis du vil med.

Jeg kommer nok igen, men holder en lille Jyllandspause for nu. Tænker måske at komme til foråret hvis der er nogen som vil være med?

Ps, jeg mangler at vise én jakke, men den håber jeg på at få et glimt af en dag her hos Rarebirds som også var med på workshoppen. Tjek lige hendes puf, den er FOR sej!


16 kommentarer:

 1. Åh, det frister jo over måde, men min kalender er overbooket og mit budget siger forår. Jeg håber du finder to andre der falder for fristelsen. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Måske en anden gang, du er i hvert fald meget velkommen. Og pladserne er besat så jeg er glad:-)

   Slet
 2. Jeg vil gerne reservere en plads uanset hvornår det bliver i det nye år, men det ved du også godt;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er selvfølgelig reserveret en plads til dig søde Nina:-)

   Slet
 3. hey Line, ser skønt ud!! Surt jeg ikke kunne få det til at lykkedes.. Det øverste billede af hende, der sidder med sort hvid skjorte på, ved du tilfældigvis hvad for et mærke det er?? Syret at spørge om men har kigget efter den før på en pige på gaden hehe...! Kh Emilie

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg aner det faktisk ikke. Kender godt er noget bliver ved med at spøge og man bare spørge.

   Slet
  2. Hejsa
   Jeg spørger hende:-)
   KH Celine

   Slet
 4. Jeg er ret sikker på at jeg også gerne vil reservere en plads til foråret.. HVIS jeg undtagelsesvis kunne få lov at sy noget andet end en quiltet jakke.. det skal jeg jo denne gang også:-)

  Jeg er blevet afhængig.. dog ikke den værste last man kan have:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Er vild med de afhængige:-) Du er SÅ velkommen og vi skal nok finde på noget nyt du kan sy

   Slet
 5. Åh jeg gad mega godt! Men min baby siger nok noget andet, og jeg tror bare ikke jeg får det optimale ud af det, hvis jeg tager hende med... øv bøv håber timingen er bedre næste gang du er i byen, ellers må jeg jo komme til kbh :) //Nina

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er meget velkommen, jeg laver snart et program for 2013

   Slet
 6. Er der en plads til mig?
  29437817

  Krydser finger
  Mette camille

  SvarSlet
 7. Kære Line
  Jeg har lige fundet din blog - og jeg nyder rigtig meget, at der se alle de syglade damer du får samlet. Og at se de fine detaljer på din blog, så man kan se hvordan det skal gøres for at det ser tjekket og lækkert ud!
  Hvis du eller dine kursister er interesserede i økologiske metervarer, har jeg et udvalg på nettet eller i butikken i Kerteminde.
  Mange hilsner
  Hanne, Kerteminde  SvarSlet
 8. Blusen er fra vera moda.

  SvarSlet
 9. Hvis du kunne holde en workshop i det sønderjyske såsom Kolding, som er et godt opsamlingsområde, vil jeg rigtig gerne skrives op til foråret.
  Kh Line

  SvarSlet