fredag den 10. august 2012

Smukke dreng

Idag har Camilla og jeg været ude og tage billeder af hendes smukke smukke Sofus i sej leo sweat. Det er et samarbejde som jeg sætter meget stor pris på! Vi er to om at finde på og det er sjovt og det giver en masse at være to!

Siden jeg mødte Camilla for snart 2 år siden, har jeg lært helt vildt meget om at tage billeder med stemning og sjæl. Om at gøre billederne mere interessante end jeg gjorde før og en mere lækker præsentation af alt det jeg går og laver. Jeg ved ikke helt præcist hvad det er hun har gjort ved mig. Jeg har svært ved at sætte fingeren på hvad det er hun kan, men hun kan noget meget særligt og det har fået noget helt særligt godt frem i mig. 

Jeg er nødt til lige at vise jer hvordan det stod til den gang jeg startede med at blogge, det er ca 2,5 år siden. Jeg er nødt til det, selv om jeg bliver helt flov:-) Kig fx her....tssss....lige til at falde i søvn af:-)

Som i nok allerede har set på Camillas blog, så er har hun, sammen med fotograf Peter Kragballe, en FOTOWORKSHOP under opsejling. Jeg er meget vild med ideen og skal helt klart deltage for jeg vil så gerne lære noget af alt det de to mennesker kan! Hold øje med hendes blog, der kommer helt sikkert flere informationer den næste tid.
Jeg venter bare spændt på en dato og krydser fingre for at det bliver snart!

Indtil da så tjek lige de her lækkerheder ud. Både billeder, dreng og sweat.

TAK for idag!
Billederne er både taget og redigeret af Camilla.

6 kommentarer:

 1. Dejlige billeder af en cool lille fyr ;0)

  SvarSlet
 2. KÆMPE KNUS og tak for de søde ord Line.... bliver helt rørt og rund på gulvet, smil

  Jeg må huske at vise lidt af Peters billeder, det er heldigvis ham der skal stå for det fototekniske del af workshoppen, her har jeg stadig meget at lære.

  SvarSlet
 3. FEDE billeder! Jeg maa indroemme jeg var lidt skeptisk da du for nogle posts siden foreslog at leo-troejen kunne vaere til en dreng....nu er jeg overbevist. Hvor er han sej! Gid det var mig der skulle paa foto-workshop - guderne skal vide at jeg kunne bruge det ;-)

  SvarSlet
 4. Siden jeg startede min blog for 1 1/2 årsiden, er fotografi også blevet en stor hobby for mig. Jeg øver mig hver gang jeg tager billeder til bloggen, og kan ligesom dig, også sagtens se en stor udvikling;-) Men er det ikke fantastisk hvad det kan bringe med sig at blogge??
  Smuk sweat, smuk dreng, og smukke billeder:-)
  Næste gang jeg er i Kbh kommer jeg forbi til kaffe og ser dit Leo ur;-)
  God weekend,
  Kh

  SvarSlet
 5. Cool trøje og smukke fotos. Og ja, det betyder al verden, at billederne har både sjæl og atmosfære.. Det er bare ikke altid så nemt, når det altid kke falder én (læs: mig!) lige nemt. Men forhåbentlig gør øvelse mester :-)

  SvarSlet
 6. Superfin tröja! Du inspirerar verkligen !!!:)

  SvarSlet