lørdag den 28. januar 2012

Hurtig undulat

Lilly var med på værkstedet og hoppede lige i undulaten

12 kommentarer:

 1. Åh, en smuk undulat! Leopard i forklædning - sejt! ;-) Kh Rikke

  SvarSlet
 2. den er virkelig smuk :D Du skulle næsten sætte dem i produktion!!

  SvarSlet
 3. Søøøøød, har set dem før - men er totalt vild med din farvekombination.. En lille bette undulat, CUTE

  SvarSlet
 4. Åh wow, den bli'r jo ikke mindre lækker klædt ud som Lilly, den undulat :-)

  SvarSlet
 5. Super fint - jeg synes også du skal sætte den i produktion!! Mht. kjolen - er det en hjemmesyer og i så fald, hvor har du købt stoffet?
  På forhånd tak,
  Mvh Pernille

  SvarSlet
 6. WOW, hvor er den smuk! Ville ind i mellem ønske jeg havde en pynte-syg datter.. Alma vil bare være Byggemand-Bob - det er der ikke meget glamour over :-)

  SvarSlet
 7. Ja de er set før, og jeg har også love linket til hende som har inspireret mig i de foregående indlæg som har handlet om vinger.
  En produktion bliver der nok ikke noget af, det tager mig næsten en hel dag at lave et sæt vinger, med mindre jeg har hjælper på, men fedt I kan lide dem - I må selv i gang:-) Jeg har vist lavet min portion, hold op der skal gå lang tid før jeg skal lave flere:-) Klippede jo nærmest fjer i 4 dage - non stop:-)
  Leopardkjolen er fra det skønne mærke popupshop, Lilly elsker den!

  SvarSlet
 8. Kære Line. Jeg har godt set de fine vinger rundt omkring på amerikanske blogs, men du er den første danske blogger jeg har set kaste sig ud i det og dine vinger er jo helt fantastisk fine. Jeg har stor respekt for at du ikke selv laver en DIY men istedet linker til din inspirationskilde. Lidt på samme måde vil jeg rigtigt gerne låne et billed og linke til dine vinge indlæg. Jeg har nemlig på min blog Badut et helt tema med fastelavnsdragter lavet af danske bloggere og her ville jeg være beæret hvis dine vinger kunne være repræsenteret. Det fungerer sådan at jeg låner et billed og skriver en kort tekst, mens jeg forøvrigt linker til dig. Jeg skriver naturligvis også at billedet tihører dig. Tjek eventuelt linket her for at se hvordan jeg gør det: http://badut.typepad.com/badut/udklædning/

  SvarSlet
  Svar
  1. Feel free!!!!! Selvfølgelig, du hapser og snapper bare løs:-) God idé med den side der. Har så mange fastelavns ideer som skal ud, men det må blive næste år!

   Slet
 9. Kære Line. Mange tak. Jeg glæder mig til at linke i morgen ved frokosttid og endnu mere til at se alle dine helt sikkert fantastiske fastelavnsforslag til næste år.

  SvarSlet