fredag den 18. marts 2011

Workshop og nye quiltede jakker

Alt er klar til imorgen tidlig. Der skal quiltes jakker hele weekenden sammen med 4 damer og deres bedste quilte udstyr. Glæder mig til at føre dem gennem alle teknikkerne. Selv om man måske ikke lige er en ørn på forhånd så ved jeg at de kommer til at går stolte hjem og jeg ELSKER det!!

I øjeblikke (og forhåbentlig også langt ud i fremtiden) har jeg den fornøjelse at dele værksted med Camilla. Vi trykker (på mange måder) på speederen sammen og dét ELSKER jeg også!!!
Jeg har syet masser af jakker hele uge og Camilla hoppede i dem i eftermiddags og vi knipsede lidt billeder i min pæne gade. I får lov at se et par af dem.
De blir sat til salg i min nye shop. Den er ikke åbnet endnu, men det gør den snart.

God fredag aften!

8 kommentarer:

 1. Jeg har ingen forhåbninger om nogensinde at nå det niveau (min veninde fik nærmest panik i øjnene, da jeg nævnte, at jeg overvejede selv at sy et sæt babysengetøj og tilbød derfor straks at gøre det for mig, hvilket vist siger lidt om mit niveau med en symaskine) - men åh hvor er det altså smukke ting, du får produceret - jeg glæder mig til at høre, hvordan kurset forløber, og endnu mere glæder jeg mig til, at du får åbnet din shop :)

  SvarSlet
 2. Hej Line!

  Jeg kan slet ikke få de fine jakker ud af hovedet. Findes de også til os, der ikke lige har modelmål (altså 42/44..)?

  Mange hilsner
  Mette

  SvarSlet
 3. Hej Mette

  Ja det gør de da!!! Jeg er selv str 42 (mellem os nok mere en 44.....) Jeg laver dem op til str 46

  Kh Line

  SvarSlet
 4. Uh, det lyder godt. Venter spændt på du åbner din blogbutik så :-)

  SvarSlet
 5. uh, det er lige sådan en, jeg skal have:-). Hvornår åbnes der for salg?
  Vh Jane

  SvarSlet
 6. Jane, du kan altid bestille en jakke ved at sende en mail til marapytta@gmail.com så finder vi ud af hvordan den skal se ud!
  Kh Line

  SvarSlet
 7. Synes MEGET GODT om jakken!! Nej.. I love it!! Hvad er det for et model - Onion, Homemade (Stof2000), Elisabeth Gynther eller hur?

  SvarSlet
  Svar
  1. Mit eget:-)
   Dejligt at du synes om det!

   Slet