torsdag den 4. november 2010

Skråbånd

En tur i Handler med nye briller på. Helt skørt, men jeg kunne alligevel ikke lade vær.
Elsker at bo i Kbh når man bare lige kan tage et smut forbi sådan et sandt mecca.
Netshoppen er ikke noget særligt men selve butikken er svær at besøge uden at bruge to million kroner!!!
Jeg tænker stadig gule og orange tanker.


Jeg skal afsted på værksted! Glæder mig til at lave rocker jakken færdig og vise den frem! Pasformen på ærmerne volder mig problemer så der er stadig et stykke vej før jeg er tilfreds, men den blir så fed og jeg kan ikke vente med at åbne op for bestillinger og evt lave workshops for dem der vil lære at sy en jakke selv. Det må nok vente til 2011 for der er vist ikke rigtig plads til flere workshops resten af dette året.

7 kommentarer:

 1. Jeg er i hvert fald med på en workshop!

  SvarSlet
 2. Går i krig nu:)

  Anne dorte, du er så velkommen endnu en gang -den jakke er også lige dig!

  SvarSlet
 3. Åh, leopard! Jeg har lige forelsket mig i en fake fur leopardpels fra creme de la creme a la edgar (netbutikken, når man nu ikke længere bor i Kbh), men den koster 1200,-. Og er til børn! Fileme godt man kan sy selv, men jeg har jo ikke nok tid og dit kantebånd her gjorde lige, at jeg nu er 100% sikker på, at jeg ikke får den ud af hovedet lige foreløbig.

  Og handler er virkelig noget for sig. Jeg har arbejdet i den absolut spøjse restaurant, der ligger ved siden af. En oplevelse i sig selv - gå aldrig ind!!;)

  KH
  Lis

  SvarSlet
 4. Åhhh... I love det dér leo-bånd!

  SvarSlet
 5. Hej Line

  Åh åh der bliver "stønnet" en del i disse kommentarer, og jeg tilslutter mig stønnekoret med et suuuk. Jeg tør slet ikke gå ind i den butik, for jeg bliver SÅ inspireret derinde, at jeg slet ikke kan følge med. Det var også der, jeg købte tyllet til min brudekjole. Suuk!

  Jeg vender lige tilbage til dig vedr. forslag til dato for mit besøg i værkstedet - jeg skal først lige finde ud af, hvad arbejdsløshedsmødet på mandag udmønter sig i.

  God weekend. Kh Rikke

  SvarSlet
 6. Oh, jeg elsker også Handler - min pengepung dog knap så meget... Skønne skråbånd du har fundet.
  - Katharina

  SvarSlet