tirsdag den 2. november 2010

Rocker jakke

Har brugt dagen på at gøre kjolerne færdig og de er afleveret til Rikke i butikken.


De næste par dage kommer til at gå med et crazy projekt som jeg har kastet mig ud i sammen med Camilla. Total lækker rocker jakke i Liberty.
Det startede for længe siden da Karen viste jakken på sin blog. Hun havde fundet billederne her hos Caterina. Alle var solgt og da torsdagsholdet skulle til at starte, blev vi enige om at kaste os ud i det. En rimelig vild udfordring og jeg skal lige knække koden de næste par dage inden Camilla skal igang med at sy sin egen jakke. Billederne inspirerede mig så meget at jeg har fået lavet et mønster til en klassisk rockerjakke hos to søde og dygtige konstruktører og nu glæder jeg mig bare rigtig meget til at prøve det af. Hele jakken var ikke vist på billederne, så jeg har forsøgt at digte resten selv.....og ja....så fik Liberty alligevel sneget sig ind på mig i denne uge.  11 kommentarer:

 1. En rocker jakke lyder som et helt vildt fedt projekt. Ser godt ud på de billeder der i hvertfald. Glæder mig til at se mere til det :)

  SvarSlet
 2. Vildt spændende! Du får da kastet dig ud af "komfortzonen", hva? :-)

  Vil du fortælle, hvad du har givet for at få lavet mønstret? Går nemlig selv med noget i hovedet, men jeg kan ikke selv få det lavet om, til et brugbart mønster.

  K.H June

  SvarSlet
 3. Anne: Ja det blir mega spændende at se om den fungerer.
  June: Jeg tror vi snakker 3000-5000 kr. Kan ikke den helt præcise pris endnu, men vil gerne skrive det til dig når jeg ved det. I prisen ligger også graduering så jeg nu har det i str 34-46. Noget af en udskrivning og jeg har da også planer om at lave mange af dem hvis det bliver godt!

  SvarSlet
 4. de ser flotte ud de kjoler kan godt lide stoffet :)

  glæder mig til at se den jakke du taler om :)

  helle

  SvarSlet
 5. Ih, den jakke er også bare SÅ fed. Glæder mig til at se hvad du har fundet på.

  SvarSlet
 6. Hej igen Line,

  Du må meget gerne skrive til mig, når du ved det :-)

  K.H June

  SvarSlet
 7. Den jakke glæder jeg mig godt nok til at se! Den er duper cool!!!

  SvarSlet
 8. Uha, nu bliver det spændende - jeg glæder mig - total cool stil.
  Knuser

  SvarSlet
 9. Årh, den bliver bare så super lækker den jakke!! Hvad med et weekendkursus om den? Ej, hvor jeg dog glæder mig til at se mere.

  SvarSlet
 10. Jeg glæder mig så meget, og så må jeg heller til at spare lidt op. Jeg er vist ikke selv i stand til at sy den:)

  SvarSlet
 11. Jeg ville virkelig også gerne hjælpes til at sy den jakke på et weekendkursus. Skøn blog, du inspirerer mig meget :)

  Vh Mia

  SvarSlet