torsdag den 25. september 2014

Jul / Patchwork / julegaver

Den sidste tid har jeg lavet små ting til Hendes Verden. Jule patchwork og julegave ideer.
Det kommer i bladet inden jul - men her er et lille kig…..

I løbet af weekenden vil jeg sætte gavekort til weekend workshop til salg i shoppen. Det er allerede muligt at købe gavekort til fredagsfix - så nu ved du hvad du skal ønske dig i julegave!


6 kommentarer:

 1. Det er da den helt rette, de har fået fat i til jobbet! Sejt Line, det vil jeg glæde mig til at se. Vil så gerne i gang med pathwork, men mangler nogle overskuelige projekter i småtingsafdelingen. Vil du tippe om, hvornår det kommer i bladet, når du ved det?

  SvarSlet
 2. Kære Ida - hvor er du bare mega sød. Tak!! Har faktisk været ret nervøs over det for det er jo ikke den slags opgaver jeg er vandt til at løse:-) Men jeg ELSKER patchwork og jeg overvejer at fylde bloggen med lidt mere af den slags. Det er slet ikke så svært - du skal bare have et par fif inden du går igang - skriv endelig hvis jeg kan hjælpe dig igang - er dog ikke specielt patchwork ekspert - men kan da da lidt af det mest nødvendige:-)

  SvarSlet
 3. Hvor ser det bare spændende ud! Indstemmer i Idas kommentar og glæder mig til at se hvad resultatet af denne teaser er :) God weekend!

  SvarSlet
 4. Tak Bodil!! Ved faktisk ikke helt hvornår det kommer endnu - men er også selv ret spændt…… Kh Line

  SvarSlet
 5. Hej Line. Overvejer sådan dit tirsdags syhold med baby:) hvor mange er der på holdet og hvordan fungerer det med babyer i sykælderen??
  Knus fra en der sukker efter dine lækre ting.

  SvarSlet
 6. Hej jannie. Der er max 9 på et hold, og der er selvfølgelig grænser for hvor meget plads der er til babyer. Bedst hvis der kun er et par stykker. For det meste sover ungerne mens vi syer, eller ligger på et tæppe og hygger. Det er klart at de mindste er de nemmeste at have med. Det er sværere med en som kravler.

  SvarSlet