onsdag den 26. marts 2014

Sy med mig i Århus

Måske ved du det allerede, men jeg må altså lige slå et slag for næste workshop i Århus d. 26. og 27. april. Jeg mangler virkelig deltagere og måske er det lige nu, du skal gøre alvor af at melde dig:)
Workshoppen afholdes i FOF´s lokaler i Søndergade (strøget) og du kan sy quiltede jakker, børnetøj eller måske en ny lækker taske til dig selv. Jeg tager i hvert fald alt hvad du har af ønsker med, i en stor kæmpe kuffert og så fylder jeg også tasken med alle de tricks jeg kender.
Det plejer at være brand hamrende hyggeligt og du er mere end velkommen.
Du kan læse mere og købe din plads her

Du kan læse lidt mere om mig her  - om at sy en quiltet jakke her eller se hvad det sidste hold workshopdeltagere fik syer her

Tak for billederne søde Camilla. Når man bliver fotograferet af dig, har min pludselig ingen dobbelthage længere og bumserne er pist væk - det er en fornøjelse. Love it!

8 kommentarer:

 1. Åhh, hvor du lokker Line – det ville jeg SÅ gerne! Desværre står der ikke 2.300,- på min konto til sykursus lige nu. :(

  Du ser skøn ud på billedet, men samtidig helt naturlig og lige som jeg så dig i fredags.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har i øvrigt lagt billeder af det jeg fik syet hos dig på bloggen. :)

   Slet
  2. Tak Tine og tak for ordene på din blog:-)
   Det endte med at pakken kom mens jeg ikke var her, så nu skal jeg lige et smut forbi posthuset og hente det skønne stof. Glæder mig og endnu en gang tak!

   Slet
 2. Når jeg ikke længere har hænderne fulde af baby, skal jeg altså lære at sy sådan et MacBook sleeve :) Håber rigtig mange andre jyder får lyst at forkæle sig selv med en af dine workshops, det er en kæmpe oplevelse!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamne Ida - det er da klart. Glæder mig allerede til du kommer!!! Du er i hvert fald mere end velkommen.

   Slet
 3. Det kan så meget anbefales:)

  SvarSlet
 4. Jeg er meldt til og glæder rigtigt meget😄.
  Næsten alle materialerne er købt, symaskine smurt og jeg er top klar.

  SvarSlet