torsdag den 29. august 2013

Kristines taske - barsel? - plads på dagholdet

I går på syholdet blev Kristine nææææsten færdig med sin quiltede Liberty taske. Den er blevet så fin og den er også allerede blevet beundret meget inde på Instagram.
Måske skal den fremover bruges som pusletaske? Kristine er i hvert fald netop gået på barsel.......

Har du også barsel? Eller fri om onsdagen?
Så er der stadig 2 pladser tilbage på det nye daghold som netop er oprettet igen. Det foregår her i kælderen, hver anden onsdag i de ulige uger. Vi starter onsdag d. 11. september 10-13.
Læs mere her

Det er simpelt hen så himmelråbende sejt at i gider at være med. TAK for det!!!!

8 kommentarer:

 1. Åhh hvor blev den bare flot! Jeg kan rigtigt godt lide at hun valgte det sorte kantbånd - det gør tasken meget mere grafisk og voksen :-) SÅ smukt!

  SvarSlet
 2. Den er simpelthen så fin. Jeg har også længe haft i tankerne at sy sådan en - og særligt efter at soft gallery har lavet en lidt i den dur, bare med runde ender.

  Er det ikke et Elsebeth Gynther mønster, som du har udviklet på?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo det er en af taskerne fra hendes taskebog. Kan ikke huske hvad jeg har lavet om for det er meget længe siden jeg har lavet den:-) Du må i sving!

   Slet
 3. Den er virklig skøn - Jeg har selv overvejet at lave noget lignende til at bruge som pusletaske - Og nu har jeg da helt sikkert fået blod på tanden efter at have set så lækker en udgave

  SvarSlet
 4. Det er helt fantastisk fin! Jeg skal altså med på (weekend) hold hos dig en gang - det skal lykkedes at få til at passe!
  Kh. Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er i hvert fald hjertens velkommen.

   Slet
 5. Hvor blev den altså fin! God barsel til Kristine:-)

  SvarSlet
 6. Sælger du en færdig taske? Sig ja :)

  SvarSlet