torsdag den 20. juni 2013

Barselsgave

Min mors veninde er blevet mormor, så jeg blev sat til at sy et par små bloomers.
Blusen har min fars kusine, Hanne Galst, strikket og broderet. Hanne har siden 60´erne lavet alle mulige former for opskrifter og alverdens kreative ideer, til håndarbejdsbladene. Hun er idag pensioneret - men jeg ved at der stadig ikke går en eneste dag uden håndarbejde. Hun er typen der strikker mens hun går tur med gravhunden Rasmus i Søndermarken. De små broderede blomster er et af Hannes fine varemærker. Jeg elsker dem og er vokset op med dem på huer og vanter og hvad der ellers kunne broderes på. Hun er en haj og er et af mine store forbilleder.

Vil du også lære at sy bloomers, så er der stadig én enkelt ledig plads på fredasg fixet fredag d 12. juli.
Jeg tager gerne lidt bestillinger for nu har jeg fået lavet mit eget mønster som sidder noget bedre end det jeg i første omgang havde fra en japansk bog.

Køb et par bloomers her, så aftaler vi stof bagefter.7 kommentarer:

 1. jeg er helt vild med dine blebukser, de er så søde, og hvor er blusen fin og passer så godt til

  SvarSlet
 2. Jeg så godt trøjen i går til syning. Den er da bare for sød! Og det er dine bloomers selvfølgelig også ;-)

  SvarSlet
 3. Det var da også det fineste lille sæt. Heldige baby. Strikkeblusen havde jeg også i lilla til Ingrid da hun var nyfødt (dog uden broderier), så jeg bliver jo næsten helt sentimental ;)

  Sikke en kreativ familie du er af. Der ringer også en klokke med din fars kusine. Jeg må vist have kigget mange af min families dameblade gennem tiden. :)

  SvarSlet
 4. Sikken flot barselsgave og få.

  Mona

  SvarSlet
 5. Den fineste barselsgave! Både trøjen og bukserne er jo helt bedårende - sikke en heldig lille baby og nybagt mor :)

  SvarSlet
 6. Hanne galst - det er da den geniale hjerne bag bl.a.strikke Rikke, og et dukke teater med en prinsesse og en ske??? Giver genlyd af barndom!!!

  SvarSlet