tirsdag den 21. maj 2013

Lær at sy

Af mig i Århus - meget snart.

Havde jo lige meldt alt optaget - hyret barnepige, hyret Wenche, købt billet til færgen, lejet hotelværelse, lejet ekstra lokaler fordi der var så mange interesserede osv - ja der er maaaaange brikker som skal passe sammen og så bum - får jeg en hel bunke afbud i løbet af et par dage og det kan min lille forretning slet ikke holde til!

Så nu er der alligevel pladser både lørdag og søndag i weekenden d 1.+2. juni.
Du kan komme begge dage hvis du gerne vil fordybe dig og evt sy en quiltet jakke eller du kan nøjes med søndag hvis du gerne vil  sy et par enkelte ting og lære nogle af mine mange fif.

Prisen er 1125 kr pr dag.
Det afholdes i Århus i FOF´s lokaler, søndergade strøget.

Er du interesseret så skriv en mail til mig på marapytta@gmail.com så kan vi finde ud af om det er noget for dig.

Du kan fx godt nå en børne jakke på én dag.


21 kommentarer:

 1. Åh, hvor ville jeg ønske jeg kunne komme søndag... Jeg tror altså du har lavet en slåfejl med prisen - er det ikke 1125?

  Kh. Betine

  SvarSlet
 2. Åh gad godt at jeg lige havde pengene.. Håber jeg får chancen en anden gang :)

  SvarSlet
 3. Hvis jeg kan få barnepige- vil jeg rigtig gerne komme søndag!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tenna, du er hjertens velkommen!!!!!

   Slet
 4. du lokker- ... det var lige så nemt at sige til mig selv at jeg ikke har tid når du ikke havde plads... overvejer lige igen :-) og krydser fingre for at du får fuldt hus!

  SvarSlet
 5. Ellen, det er i Århus. Er I allerede flyttet?

  SvarSlet
  Svar
  1. jep:-) så jeg pakker kasser ud og "ordner" isdtedet for at krea"hygge" sy osv.....men der er jo ikke langt fra randers til århus...

   Slet
 6. Æv, hvor ærgerligt med alle de afbud! Jeg ville ønske, at jeg havde hele weekenden fri til at komme at sy med dig igen, men det må desværre blive en anden gang :)

  SvarSlet
 7. Ej hvor er det surt med de afbud! Håber du i det mindste har fået noget depositum.
  Min weekend er halvt optaget, så jeg kan kun den ene dag. Jeg drømmer stadig om at sy rocker... Er det på nogen måde muligt, hvis jeg fx kunne få mønsteret og have klippet alting ud? Som jeg husker det, tog det enormt lang tid, men hvis man så var klar til at sy, når man møder op... Kan det overhovedet lade sig gøre? (Du ved jo, hvad mine evner og begrænsninger er - og nu har jeg ikke engang din lækre maskine!)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej ida
   Det er desværre slet ikke nok tid med en dag til en rocker, men du ved du er meget velkommen! Jeg synes bare det er for stor en opgave og selveklippearbejdet kræver også en lærerinde for der er 38 mønsterdele i en rocker og den er ikke sådan bare lige at klippe:-)

   Slet
  2. Tak for dit ærlige svar :) Desværre er der vist ikke lige andet som trækker, så jeg må vist springe over workshop. Håber du får pladserne fyldt op! Og jeg drømmer videre om en rocker ;)

   Slet
 8. Århus er desværre for langt væk fra mig, men jeg drømmer om et kursus eller fredagsfix i KBH i sommer/til efteråret :-) Kommer der mon flere/nye datoer snart?

  SvarSlet
  Svar
  1. Der kommer helt sikkert nye datoer!

   Slet
 9. Åh nu bliver det vel ikke aflyst?
  XXX

  SvarSlet
 10. OHHHHH NOOOO, don´t worry!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for, glæder mig og er begyndt at quilte på livet løs😊

   Slet
 11. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 12. Er der plads til en, der er nybegynder. Sådan en der har syet mange ting, men aldrig har været tilfreds med resultatet? Vil jeg, på en dag kunne sy feks et par drengebukser? Eller hvilken ting forslår du, hvis der kun er tid til at deltage en af dagene?

  SvarSlet
 13. Du må afkræve betaling ved tilmelding for det går da ikke!

  SvarSlet
 14. Øv med flere afbud.. boede jeg i Århus havde jeg skyndt mig at tilmelde mig til søndag :o)

  SvarSlet