torsdag den 30. maj 2013

Blomster

Snart annoncerer jeg en masse datoer for nye workshops og fredagsfix hen over efteråret og vinteren.
Som noget nyt, skal du købe workshoppen gennem min shophvor en begrænset mængde pladser bliver sat til salg. Hold øje med bloggen de næste dage, hvis du drømmer om at lære at sy af mig. 

5 kommentarer:

 1. God idé med salg gennem shop, så slipper du for afbud uden betaling. Jeg glæder mig til på lørdag i Århus, men holder øje, om der igen kommer Århus dage....altså, mer vil ha' mer....man blir lidt afhængig.
  Det er en sand fornøjelse at gå rundt med sin quilte jakke, den udløser mange komplimenter og spørgsmål om, hvor man dog har den fra.
  Vi ses, Sofie

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Jeg må vist hellere til at spare op igen. ;) Har lagt lidt billeder på bloggen fra sidste weekend - blandt andet hvor du krammer libertyen.

  Jeg synes det er en overordentlig god idé at lægge workshop betalingen på webshoppen. Så kan du forhåbentlig imødekomme nogle af de problemer med sene afbud du har haft.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov, nu ser jeg at jeg slet ikke fik billedet af dig med, selvom det er redigeret, da jeg lavede indlægget. Det må jeg hellere få rettet op på ved lejlighed. :)

   Slet
 4. Hi. Do you sell these jackets. I live in Ireland . They are beautiful.Thanks

  SvarSlet