mandag den 29. april 2013

Er du totalt nybegynder, så skal du skal lære at sy af mig!

For her er alt det død besværlige ved syning blevet afskaffet.
Jeg har gjort det hele klar til dig, så du bare kan møde op og gå direkte i krig med dit første projekt.
Du behøver ikke at vide noget som helt om syning på forhånd.
1: Du skal ikke først folde et alt for stort og uoverskueligt mønsterark ud, finde de rigtige streger og bruge 1 time eller to før du kan komme igang, for så at skulle følge en lang snørklet opskrift. 
Jeg har bunker af helt færdige mønstre klar. Det eneste du skal gøre et at klippe stoffet ud efter mine anvisninger - jeg holder dig i hånden hele vejen og ved præcis hvad du skal gøre, så det er lige før du kan lade hovedet blive hjemme - du går ikke død før du er færdig og jeg vil næsten garantere at du er stolt af dig selv når du går hjem.
2: Har du ikke nogen symaskine kan du låne en af mig de første gange du er til syning. Der efter kan du beslutte om det overhovedet er noget for dig inden du investerer. Du kan få tips til hvilken en symaskine der er den bedste og billigste til dine behov og hjælp til hvordan det den virker osv.
3: Kan du ikke overskue hvilket stof som egner sig til hvilke projekter og har du alt for travlt til at nå stofbutikken efter arbejde og inden du skal til syning - så kan du købe stof og div materialer af mig. Jeg har ikke det hele, men jeg har altid nok til at finde på et sjovt projekt.

4: Jeg har min helt egen måde at sy på. Jeg hader nåle og skrædderkridt og jeg har droppet en masse af de gamle dyder som jeg personligt synes gør vejen til et færdigt resultat alt for besværlig. Jeg tager den nemmeste og hurtigste vej - jeg er ikke vild med sjusk og gør meget ud af at få et professionelt udtryk på trods af at jeg er vild med snyd. 

Jeg tror helt bestemt det er tid til at komme igang. Syning er noget af det bedste jeg ved og jeg kan varmt anbefale at du prøver det.

Lige nu er syskolen helt fyldt op - men du kan komme på venteliste ved at skrive en mail til mig. 
Du kan også forære dig selv et fredagsfix hvor jeg har et par enkelte ledige pladser eller en hel workshop hvor der virkelig er tid til fordybelse.

Det er tid til at komme igang - du har jo gået og drømt om det længe - ik??

Billederne er fra weekendens workshop.


27 kommentarer:

 1. Det er bestem på tide og BESTEMT VARMT ANBEFALET herfra, TAK for at du har lært mig at sy andet end pludderbukser.

  KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Søde Wenche, selv tak!! Du har jo efterhånden udviklet dig til en sand ørn ud i syning!!

   Slet
 2. Iih, det lyder simpelthen så fedt. Det gad jeg virkelig godt. Hvad koster sådan et kursus? Og hvor er det henne i landet? Elsker bare de jakker, du laver.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mettesmaleri
   Forskellige steder på min blog kan du finde links hvor du kan læse alt om syskole og workshops. Syskolen ligger på Vesterbro, Kbh men jeg holder også ind i mellem noget i Århus.

   Slet
 3. Du rammer mig helt og aldeles i din "salgstale" :-)
  I gl. dage gav jeg mig selv to udfordringer. I mine ene barsel skulle jeg lære at binde blomsterbuketter (tog mig een weekend), og i min anden barsel ville jeg lære at sy mine egne festkjoler.
  Det sidste blev aldrig til noget. Har aldrig lært at sy andet end stropper i sengebetræk og hårelastikker med stof omkring. Ambitionen er også lavet om til at kunne sy en af de der quiltede Marapytta jakker....nej, 3! En til mig og en til hver af mine piger! (og måske et par tullebukser en skønne dag)
  Når man aldrig har lært at sy, hvor lang tid ville det så tage mig at sy en kviltet jakke til mig selv - hos dig?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej trins
   Hvis du aldrig har syet så er den quiltede jakke nok lidt for stor en mundfuld. Meget kan jeg lære jer, men jeg er ikke troldmand. Måske skulle du starte med et lidt mindre projekt og så arbejde dig op til at sy en jakke. Det tager en let øvet syerske 12-18 timer at sy en quiltet jakke. Du ville nok ikke kunne nå at blive færdig på en weekend.

   Slet
 4. Du har fuldstændig ret, man kan sagtens deltage i dine workshops som nybegynder og få et godt resultat! Jeg har sjældent været mere stolt, og skal til at gå i gang med første jakke på egen hånd. Du får de varmeste anbefalinger fra mig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Ida. Du klarede dig i hvert faæd igennem med et flot resultat:-) Tak for de varme:-)

   Slet
 5. Jeg sender lige et link til min soester ;-)

  SvarSlet
 6. Jeg glæder mig SÅ meget😀

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at have noget at glæde sig til. Vi ses snart Jette.

   Slet
 7. Det er PRÆCIS det jeg længe har ønsket mig! Jeg tror jeg må give mig en af dine kurser i fødselsdagsgave. Jeg kommer helt fra Næstved, så desværre er syskole ikke en mulighed. Men et weekend fix kunne være fedt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Mimi, du er meget velkommen til at komme med på en workshop. Den næste er i maj - tror det bliver den sidste inden sommeren. Kh Line

   Slet
 8. Juhuuu! Jeg hopper lidt i sofaen af spænding og forventning :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber altså ikke jeg har gjort forventningerne FOR høje - søde Asli. Så vidt jeg er orienteret er du allerede lidt af en ørn til at sy....

   Slet
 9. IIh det er bare lige sådan noget jeg kunne ønske mig. Planlægger du flere workshops i det midt eller østjyske?

  SvarSlet
 10. Ud over århus i Weekenden d. 1+2 juni er der ikke flere planlagte - men jeg er sikker på at jeg kommer igen på den anden side af sommeren.

  SvarSlet
 11. Og det er ikke lyv, man kan godt komme hjem med et hæderligt resultat selv om man har lagt hjernen hjemme, man skal dog lige sy lidt baglæns også men det gør ingenting. Dine kurser er hyggelige og gode Line:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Elen, dejligt at høre!!

   Slet
 12. Ih altså jeg gad godt at din syskole lå i jylland! Det ser simpelthen så hyggeligt ud og nøj du laver fine fine mønstre! Den workshop du har i Aarhus i juni, hvad kan man komme til at sy der?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Louise
   Håber du har fundet svar - men du kan sådan set frit vælge mellem alle mine modeller. Ønsker du at sy en af jakkerne skal du tilmeldes begge dage ellers er der ikke nok tid. KH LIne

   Slet
 13. Det var da en fantastisk ide, Line. Det giver bare en energiindsprøjtning at komme på dine kurser - jeg glæder mig sådan til på fredag.
  Hilsen
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karen, det bliver så hyggeligt - vi ses imorgen! KH Line

   Slet
 14. Hej Line, har du også hold med det populære "baby-syning", altså sy til de små nye verdensborgere?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Hanne. Mine workshops er ikke som sådan delt op i kategorier - man må frit selv vælge - men jeg har da en del fine babyprojekter hvis det er det man gerne vil sy. KH Line

   Slet
 15. Hej Line. Jeg har ikke rigtig kunne finde noget omkring workshops i Århus? Vi er to piger der vældig godt kunne tænke os at lære at sy. :-)

  SvarSlet