tirsdag den 12. marts 2013

Dagshold

Jeg har netop besluttet mig at pille dagsholdet af programmet.
Der er desværre for få tilmeldinger i øjeblikket så jeg vender blikket mod andre sjove ting.

Har netop drukket en hurtig kaffe med Karen Marie og hun gav mig sparket - altså et dejligt spark!
Jeg vil frem over bruge mine onsdage på at lave små kits og udvikle mønstre til salg.

Så er det sagt.
Starter i det små.
Første projekt bliver toilettaske og lynlås fif.
Hvis du har gået og drømt om en plads på holdet men bare ikke lige har fået slået til, så kan du deltage på fredagsholdene i stedet for. (her vil vi helst ikke have babyer med da det bliver for kaotisk for både mor og barn)

Læs mere her

Lige nu er der 3 fredage i omløb.

14 kommentarer:

 1. Hej Line.

  Tak for en Fantastisk hyggelig weekend i din kreative hule.
  Jeg vil glæde mig til at du går igang med at lave mønstre så vi, som ikke lige har plads på dine aftenhold også kan være lidt med ;0).
  Og hvis man kan ønske så vil sommerkjoler til os voksne piger være et hit, du må også selv mangle den slags.
  De kærligste hilsner Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Tina
   Tak og så meget i lige måde!!! Jeg tog jo din mands herligheder med hjem til STOR glæde for både Sebastian og Lilly som har guffet i sig!!!
   Jeg skal helt klart lave en sommerkjole, men hvordan jeg lige får den omdannet til et købemønster ved jeg ikke endnu. Til at starte med bliver det små projekter jeg kaster mig over - så du bliver nødt til at komme igen en dag og sy sommerkjole:-))))) Kan du høre jeg lokker??
   Kh Line

   Slet
 2. Nogengange skal man skubbes lidt, og det er skønt at have nogen som ved hvornår man har brug for det :-) Det lyder super spændende med kits og mønstre....ku du ikke overveje noget med lækre stoffer også? Jeg synes det er SÅ svært at finde ordentlige tekstiler der bare er en lille smule spændende også.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Finurlige finesser.
   Du kan bande på at jeg overvejer stofsalg. Det er jo efterhånden helt umuligt at få fat på. Jeg har faktisk allerede en del ruller stående af de lækreste metervarer, som jeg også vil bruge min nyvundne tid til at sætte til salg i min shop!
   Kh Line

   Slet
 3. Jeg synes,det lyder som en fantastisk ide med små hjemme kits til os som bor langt væk! Også gerne til dit MacBook cover, pretty pretty please? Jeg ville elske at sy sådan et!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Ida
   MacBook coveret er helt klart i tankerne! Du har hermed mit ord på at du snart kan sy et selv:-)
   Kh Line

   Slet
 4. Jeg er SÅ glad for den nyhed. Det er en vildt god ide med kit og mønster :-) Og så glæder jeg mig bare helt vildt til workshop i Århus i april :-)
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Line
   Fedt at du ser ideen som god. Jeg håber virkelig jeg kan føre en masse af mine ideer ud i livet. Er desværre bare så skrækkelig perfektionistisk og det bremser mig tit, for hvis det ikke er perfekt har jeg svært ved at lade det flyve ud i verden,
   Vi ses i Århus
   KH Line

   Slet
 5. SUPER god idé, Line.
  Jeg glæder mig...
  Kh. Lene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lene
   Håber noget af det vil falde i din smag - for du er jo garvet ud i syning! Har tænkt mig at starte i den lidt lette ende - selv om jeg godt nok lige har lovet Ida et computer cover - for det er nemlig ikke helt nemt at sy.
   Kh Line

   Slet
 6. Hej Line

  Det lyder rigtig lækkert med små kit, lækkert stof og ikke mindst mønstre.... Den efterspørgsel du har haft på mønstre den sidste tid må da også bekræfte dig i, at aftagerne er der.... Kan sagtens forstå at det er tidskrævende og sætter perfektionisten på pinebænken.... Men jeg mangler så meget nogle gode mønstre som er enkle, stilrene og med en god pasform! Især buksemodeller til drengene.
  Kh Camilla

  SvarSlet
 7. Det lyder som den helt rigtige beslutning for dig Line! Og faaaaaaantastisk at du vil bruge tiden på udvikling af mønstre til salg :-D

  SvarSlet
 8. Hej Line - hvor fedt. Jeg kommer ellers gerne og besøger dig igen, men skønt med mønstre tilsalg....:-)God fornøjelse...
  Kh Anja

  SvarSlet
 9. Hej Line. Sikke en god ide! Så kan vi, der bor langt væk også 'få' lidt af dig. :-) Kan du ikke overveje et nemt mønster til en luftig sommertop til voksne? jeg hjælper gerne med at prøvesy i maj, for den slags kunne jeg godt bruge i mit klædeskab. :-) Kh Marie-Louise

  SvarSlet