søndag den 27. januar 2013

Voksen syning

Jeg har de sidste to uger været hyret til at sy showpieces hos Baum und Pferdgarten. Dvs at jeg syer nogle ekstra styles til deres modeshow, som ikke findes i kollektionen. Det er en udfordring for mig, da det ikke er længere er noget jeg gør til hverdag. Inden jeg startede Syskolen levede jeg i 8 år af at sy for masser af danske firmaer, nu gør jeg det stort set aldrig mere.
Heldigvis kan jeg stadig finde ud af det og det er en stor nydelse og top inspirerende at få lov at udfordre syevnerne...

Her lidt billeder af en af de PÆNE ting jeg har syet.
Udfordring: Quiltet på skrå i silke med masser af blærerøvs detaljer.

SÅ pæn!

Den her jakke kan man selvfølgelig IKKE sy på Syskolen, men jeg får virkelig lyst til at lave nogle nye udfordrende modeller, så der også er noget for de ekstra øvede. 
Jakken her, har flere spurgt til i voksenstørrelse - noget tyder på at den kunne blive ret moderne.....

På instagram kan du se lidt flere billeder af lækre sager. Jeg hedder @linegalst
Ellers ude i siden hvor der er et lille instagram diasshow.


12 kommentarer:

 1. Hvor er den bare sindssygt fin den jakke Line!

  SvarSlet
 2. Aah ja hos de dejlige Baum damer bliver (blev for mit vedkommende) man altid udfordret...paa den gode maade! Og altid top forelsket i hele kollektionen. Ynglings ynglings!

  SvarSlet
 3. Den er sindsygt fin Line, og selvom man ikke kan sy den hos dig, så håber jeg på en måde lidt at man kan alligevel, ha ha;-) Det der er en jakke jeg sent får ud af hovedet igen, den er PERFEKT!!!

  SvarSlet
 4. Gad vide hvorfor dette indlæg ikke er dukket op i min bloglovin?
  Men nøj hvor er den jakke fed! Alt alt for vild! Bomberjakker er normalt for drengede til mig, men denne ville jeg gladeligt gå med. Ninna og jeg må komme igen en anden gang og sy noget lign. når du har et mønster klar.

  SvarSlet
 5. Den jakke er vildt lækker, stoffet lige så. Gå du bare i krig med en nogle nye modeller, så der er basis for endnu en Marapytta workshop. Jeg syer stadig quilte jakken og er lige begejsteret for modellen.

  Kh Mette

  SvarSlet
 6. Suk, hvor er den fin! Det hele er bare perfekt - stof, pasform og detaljer. :)

  SvarSlet