søndag den 13. januar 2013

Sy din egen quiltede jakke


Lær min metode og få en hel masse gode teknikker, som kan bruges til alverdens andre syprojekter, med hjem. Læs mere om mine workshops her og her.

Jeg har desværre lige måtte aflyse Århus workshoppen i februar pga af 6 pludselige og uventede afbud og det gav mig helt ærligt lige et hak i tuden.

Men der er én enkelt plads tilbage på workshoppen i Århus d. 6. + 7. april  - derefter holder jeg nok lige en Århus pause da interessen ikke helt er stor nok og der er så mange omstændigheder som leje af lokale, transport og overnatning som skal spille sammen.

Måske til efteråret - det håber jeg!

Skriv til Marapytta@gmail.com, hvis du skal  have den sidste plads - ellers bliver det fortsat i København og jeg planlægger helt sikkert også flere mini workshops, datoerne er bare ikke fastsat endnu.

21 kommentarer:

 1. Øv altså. Den weekend kan jeg ikke. Men hvis du afholder noget i efteråret er heg helt sikkert klar :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Marlene, jeg håber og satser på mere Århus, for jeg synes faktisk det var mega hyggeligt at være på farten!

   Slet
 2. Æv, hvor ærgeligt med en aflyst weekend. Jeg glæder mig helt vildt til d. 6.-7. april, og håber dælme ikke, at den også bliver ramt af afbud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sofie, jeg er ret ikker på at det nok skal blive til noget. Januar er bare en dum måned for alle.

   Slet
 3. Jubii! Glæder mig til mini Workshops!!!!

  SvarSlet
 4. Det er så bittert med den aflyste workshop i Århus, kan virkelig godt forstå at det er en mavepuster. Jeg synes stadig du er for sej og vil vildt gerne på kursus hos dig engang!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er for sejt hvis du synes jeg er sej, Ida, for jeg synes nemlig også at du er mega mega sej!!!

   Slet
  2. Haha, hvor er I sjove og søde. :)

   Slet
 5. Åh hvor noget skidt Line! Godt jeg har min plads i april! Glæder mig:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Berit, godt du går og glæder dig - det var så hyggeligt sidst! Meget snart er det april:-) Kh Line

   Slet
 6. Øv, hvor er det dog ærgerligt for dig. Jeg vil enormt gerne på et af dine kurser, men mit problem er nok nærmere at hele betalingen skal falde ved tilmelding. Kunne du overveje en model, hvor det stadig er bindende, men delt op?

  SvarSlet
 7. Hej Majken.
  Der er jo ikke rigtig noget at gøre ved det, januar er også hård for mig, så jeg forstår sagtens at andre ikke har pengene. Men det er netop det der er problemet. At mange tilmelder sig og får lov at vente med betalingen. Dermed spærrer de en plads og når datoen så nærmer sig så melder de fra alligevel - selv om vi har en aftale og jeg står med håret i postkassen , uden elever men med udgifter til reserverede lokaler, bestilte billetter og så videre. Derfor en strengere model fremover - ellers ender jeg ganske enkelt med ikke at kunne overleve.
  Du kan måske spare op inden du tilmelder dig?
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, jeg kan godt se dilemmaet! Min tanke var også at man fx. kunne betale 50% ved tilmelding og resten inden. Så kunne de første 50% være bindende og blive mistet hvis man melder afbud. Lidt ligesom når man bestiller en ferie rejse. Men det er slet ikke sikkert det kan fungere og måske heller ikke en attraktiv model for dig.

   Jeg sparer såmænd op til workshop (og nyt kamera), så spørgsmålet er mere hvornår og hvor. :)

   Slet
 8. Ærgeligt at du ikke føler der er stor nok interesse for Aarhus- holdene. Desværre er jeg stadig MEGET nybegynder og derfor kan jeg jo kun opfordre dig til at lave en nybegynder weekend i Aarhus :)

  SvarSlet
 9. Jeg vil så gerne på kursus ved dig Line!

  Kunne rigtig godt tænke mig at sy børnetøj og gerne i Aarhus- kunne det lade sig gøre?

  SvarSlet
 10. Det er ærgerligt og ærligt talt også lidt røvet at aflyse i sidste øjeblik, men januar er en møgmåned. Jeg synes kun det er fair hvis du strammer reglerne lidt.

  SvarSlet
 11. Øv hvor træls med aflyst weekend.. Håber du finder noget andet godt at bruge den på..;)
  Jeg har faktisk gang i en lille opsparing til kursus - et sted hvor den ikke bliver spist af alt det andet;) Og håber meget på en Århus weekend, da det bliver meget dyrt at skulle betale bro oveni.. Men vil så gerne lære af "The Guru"...:)
  KH Anne

  SvarSlet
 12. Så ærgeligt for dig, at kurset måtte aflyses....ja og for dem der godt kunne, da det jo er noget man glæder sig til!

  Jeg mener også det er folks eget ansvar at have pengene, når betalingsfristen er som den er! Så må man spare op inden man tilmelder sig!

  Måske skulle du overveje om det var muligt ay sy andet i århus end jakker ( ved godt at det er muligt når man har syet jakke før) hvis man på forhånd aftaler med dig, hvilke af dine andre modeller og str man gerne vil lave....du har jo vist det meste på bloggen! Du kan jo af gode grunde ikke slæbe hele syskolen med!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mit forslag var såmænd også et forslag til, hvordan man kunne få bindende tilmeldinger og stadig som kursist dele betalingen op, da jeg tror flere vil tilmelde sig, hvis ikke hele betalingen skal falde på én gang. Sådan har jeg det selv - og det er altså selvom jeg altså er ved at lægge penge til side. :)

   Slet
 13. Det er bare en rigtig ærgerlig situation:-( Jeg krydser også fingre for efteråret, så jeg får chancen igen!!

  SvarSlet