torsdag den 17. januar 2013

Patchwork

Jeg kommer fra et hjem med patchwork og meningen er at mit eget også skal være plastret til med det. Lige nu er der bare helt tomt.......
Jeg finder skøn skøn inspiration på Pinterest og aner ærlig talt ikke hvor jeg skal starte. Bliver lammet og ubeslutsom når mulighederne er uendelige.

Havde jeg været vaks kunne jeg have købt den her vidunderlige stjerne hos Esty sælgeren 5gardenias, men den er selvfølgelig solgt for længst.
Taskerne er på en eller anden måde overskuelige projekter. Sådan en version vil jeg kaster mig over som det første - tror jeg. De er fundet hos French Knot 
Jeg er nemlig gået helt kold på det tæppe som jeg har været igang med i en del år. Rullede det lige ud igår og det er ret flot.....lidt ærgerligt at det bare ligger der. Det måler sådan ca 220x100 og jeg synes der er noget lang vej til en kæmpe dobbeltseng....

17 kommentarer:

 1. Har vi ikke allesammen et evighedsprojekt hva' enten det er strikketøj, hækletøj, sytøj eller broderi.... Jeg har i hvertfald!

  Men flot det er det.... Og du er allerede halvt færdig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo det har vi jo nok alle, det er bare næsten ikke til at lade så mange arbejdstimer ligge der og gå til spilde.....

   Slet
 2. Taskerne er flotte. Det er en god ide. - mht. til tæppet, så er der nu ikke så langt til et sengetæppe til en barneseng. Eller hvad med at ændre projektet til et slumretæppe til sofaen. Det er nu så rart, når man får noget færdigt. - siger en erfaren patchworker, der har et lignende projekt liggende i en fin æske, på vel omkring 10. år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret, det er en god ide bare at få det lavet færdigt. Tror jeg vil lave det om til et slumretæppe til min sofa:-)

   Slet
 3. Jeg får helt lyst til at gå i gang med sådan en stjerne, den er godt nok fin!

  SvarSlet
 4. Sikken et tæppe, hvor er det flot det skal nok blive færdigt en dag når tiden er der.
  Imellem tiden kan du jo sy en lille taske.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er fine de små tasker og noget mere overskuelige:-)

   Slet
 5. ohhh, det ser fuldstændig fantastisk flot ud det tæppe Line! Kan godt huske da du gik i gang med det. Næste gang i holder familiefest må du få alle til at sy en blomst hver ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha, ser min far, min bror og min mand for mig.......det ku være sjovt!

   Slet
  2. Haha, det kan selvfølgelig godt være at resultatet ville være knap så sjovt!!!! God weekend ;)

   Slet
 6. Det er bare SÅ flot det tæppe, men kender det godt det med evighedsprojekterne man bare ikke KAN komme videre med. Det var da en god ide at sætte alle i familien til at hjælpe med at sy en blomst ;-) Meeen et slumretæppe i sofaen ville nu heller ikke være skidt!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Jeg tror jeg tager Lailas ide om at lave det til et mindre slumretæppe.

   Slet
 7. Jeg er også VILD med patchwork! Det skal nok blive færdigt en dag Line, det er virkelig for pænt til bare at ligge gemt væk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Du får jo også bare lavet SÅ mange fine projekter Ninna! Jeg tror jeg skal sætte ambitionsniveauet lidt ned og gå igang med nogle lidt mindre projekter!

   Slet