torsdag den 20. december 2012

Måske

Skulle lige se om jeg stadig kunne huske det......hvis jeg ikke har glemt hvordan man gør i år 2013, så forsøger jeg at lave en Tutorial når vi kommer over på den anden side.....MÅSKE.....for det er altså ikke noget man baaaaare lige gør....
Det kunne også være et kit man kunne købe, hvor man fik den rigtige lynlås og en luns pladevat med samt en grundig forklaring??
Ellers kom da på Syskole, for søren....der er ledige pladser!

10 kommentarer:

 1. Den er rigtig fin Line:-)
  Og rigtig god jul til dig

  SvarSlet
 2. Super ide at sælge tutorial eller "samlesæt". Dejligt at du er tilbage på din blog med ny inspiration. Rigtig god jul og godt nytår.

  SvarSlet
 3. Et 'kit' kunne være den lækreste idé! (Og kunne måske også overføres på enkelte stykker tøj. Fx bloomers'ne)

  SvarSlet
 4. Ja takk et samlesett vil vi gerne ha :) Også mulighet til at købe mønster i alle størrelser dersom en har vært på syskole?

  SvarSlet
 5. Måske, men måske er der for langt fra Sønderjylland til Sjælland, så måske ikke, derfor en Tuturial til os :D Eller et kit, ajjj ja god ide, så lærer jeg det jo også.

  Glædelig jul til dig.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 6. Irriterende når man bor i den stik modsatte ende af Sjælland......
  Det var så hyggeligt at være på workshop.
  Kh .Lene.

  SvarSlet
 7. Hej Line

  Er det helt slut med shoppen?

  Kh Heidi

  SvarSlet
 8. Jeg bor i Norge, følger med glede din inspirerende blogg, og ergrer meg over å ikke kunne svippe innom dine kurs. Synes dine tutorials og sytips er gull verdt og ville satt stor pris på flere av sorten. Et sykit med beskrivelse betaler jeg gjerne for!

  God jul :-)

  Lene

  SvarSlet