fredag den 5. oktober 2012

Pakker

Senere idag sætter jeg mig ind i Wenches bil for at køre til Århus og holde min første workshop i det jyske. Jeg er meget meget spændt og også ret nervøs! Jeg er så taknemmelig for at Wenche vil tage med mig, ellers var jeg død af skræk og havde ikke klaret at pakke hele Syskolen sammen og flytte den så mange kilometer væk. Af hjertet TAK! Vi ses snart Århus.

7 kommentarer:

 1. Rigtig god tur….Må man komme med et bud på tråden i billederne ? - Grøn ;-) Dejlig weekende til jer alle.

  SvarSlet
 2. Ta' det helt roligt, de/vi snakker altså også dansk i Aarhus;-) men rigtig god tur, og pøj pøj til de heldige deltagere på din workshop...

  Hvis du har tid idag, vil jeg anbefale dig en smut forbi rita stoffer på tordenskjoldsgade på trøjborg, og trøjborg isenkram der ligger lige overfor ( stof afdeling inde bag i butikken, hvor der er nedstyrtningsfare pga. Alle de mange stoffer. Nye som gamle, som i rigtig gamle!)

  SvarSlet
 3. Glæder mig så meget til weekenden!! Fedt du tager helt herover, og fedt at du har en god hjælper :-)

  SvarSlet
 4. Du bliver da et hit! Lækkert du kan køre med W, gør det da lige noget nemmere. God arbejdslyst :)

  SvarSlet
 5. Hvaaaaaaad?? HVORFOR har jeg dog ikke tilmeldt mig den workshop i Århus? Doh. Håber det bliver en stor succes, så du snart kommer igen:-)

  SvarSlet
 6. Og Line. Sig til når du er klar på Aalborg. Så får jeg det i sving. Man kan flyve, hvis ikke du kan fået lift så langt;)

  SvarSlet