fredag den 18. maj 2012

Blå blomstret

Den er str 36 og jeg sætter den til salg i shoppen en af dagene. Hvis du ikke kan vente så skriv en mail til marapytta@gmail.com. Den koster 2200 kr og er lidt lille i størrelsen.

Printet hedder Emma & Georgina

Der er stadig åben for bestillinger.
En jakke som den på billedet koster 2200 kr når den hænger færdig og er klar til at finde en køber i shoppen. Dvs. når jeg har bestemt hvordan den skal se ud.
Men den bliver dyrere, hvis du fx. gerne selv vil vælger stof, hvis du ønsker den syet i dit eget stof, den skal have særlige kanter eller noget helt andet foer, end det jeg normalt bruger.
Inden længe laver jeg en eller anden form for overskuelig oversigt og ligger den på bloggen.


2 kommentarer:

  1. Den er bare så fin!

    Jeg er sådan i tvivl om jeg skal sy sådan en jakke i syskolen, for jeg har jo ikke den der quilte-hjælper-dims på min sy maskine, og jeg har øvet lidt, men det er altså ret svært at få det lige uden! Men jeg syntes bare jeg så gerne ville have sådan en jakke.

    Kh Julie

    SvarSlet
  2. Kan godt forstå den skal koste 2200- egentlig synes jeg næsten det er for billigt:-) Nu kan jeg ikke huske, hvor mange timer jeg lærte på skolen at man skulle beregne på en habitjakke- måske 72 timer.... det siger jo noget om hvorfor det koste så meget:-) Knus Heidi

    SvarSlet