søndag den 29. april 2012

Piger og dreng

En dukkedag er vel overstået. I får lige en lille billedstrøm. Jeg er med på side linien og nyder alle de fine lyse farver, mens de små dukkebørn får liv og deres dukkemødre puster over deres tilblivelse.
Wenche imponerer mig. Hun forklarer tålmodigt og grundigt de uendeligt mange detaljer, som skal være i orden, når man syer en Tusindfryd dukke. Hun kan sit kram!
Der er workshop igen d 19. maj. Alle pladser er optaget, men skriv en mail hvis du vil på venteliste, så har vi lidt i baghånden hvis der skulle komme et afbud.
Mail blot til marapytta@gmail.com

Den lille fyr på det første billede har Katrine vovet sig ud i. Det er noget mere avanceret at lave dreneghår og det er første gang der er en som laver en dreng og for pokker, han bliver sød.
Wenches dreng sidder stadig her, med rumpen bar og pigetøj på. 
Jeg har lovet at lave drengetøj! Jeg gør det lige om lidt. Skal bare liiiige gennem bunkerne af bestillinger og alle de andre ting som står på min liste, så gør jeg det! Og sætter alle dukkemønstrene til salg i shoppen. LOVER det!

6 kommentarer:

 1. Uha, hvor er det dejligt at se, I havde en god dag. Jeg glæder mig til 19. maj, så jeg kan få min dukke færdig- hun har ventet længe:-) Knus Heidi

  SvarSlet
 2. Hvor er det søde dukke børn der har set dagens lys igår. Drengen ser rigtig sød ud :)

  Du må videre med alt det du lige lovede, så din søndag er nok snart brugt.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Taaak for en skøn dag søde Line! Det var helt fantastisk. Og ja man må sige, at Wenche kan sit kram, og så tolmodig hun er -Fantastisk!Jeg har næste ikke kunne lægge dukke-arbejdet fra mig. Og Bertil er allerede vild med dukken, og det påtrods af den ikke er "lukket" bagi endnu, og at den stadigvæk har "måne";-)

  SvarSlet
 4. Tusind tak for en superskøn dag, kære Line. Hvor HAR jeg dog nydt det! Jeg føler mig dybt priviligeret over at have været med, og det var bare så skønt at lære jer begge at kende.
  Kh Kirsten

  SvarSlet
 5. Åh, de er fine - håber du viser billeder af et par af de færdige dukkebørn. Jeg ville gerne kunne give min piger en så fin dukke fyldt med kærlighed, og har overvejet dukkekurset (og gør det stadig).

  SvarSlet
 6. Fedt fedt fedt, men dukke mømstre på shoppen. Jeg glæder mig. Skal sy en dukke til min datters 3 års fødselsdag i Juli og ville så gerne sy noget fedt tøj til den......

  SvarSlet