mandag den 12. marts 2012

Søndag

Alle blev færdige med deres jakker. Christina nåede endda også en quiltet jakke til sin mindste datter - den glemte jeg bare at fotografere, øv!
Det har være så hyggeligt at have jer i min kælder. Tak for nu, jeg håber vi ses igen!

Flere har spurgt om jeg ike kan holde 1-dags workshops. Det er noget jeg selv har overvejet længe, så det kommer muligvis på programmet hvis jeg skal fortsætte med workshops. Til det skal lige sigers at det bliver begrænset hvilke projekter man kan vælge at sy, da det fx er umuligt at nå og sy en quiltet jakke eller en rocker på én dag. 
Ps: Christina nåede både en rocker og en quiltet i denne weekend, fordi hun er uddannet skrædder og har arbejdet i brachen i 10 år, så hun er af gode grunde ret hurtig - bare hvis du undrede dig!

4 kommentarer:

 1. Waow hvor er de flotte. På et tidspunkt så må jeg altså bare med på en af dine workshops.
  Knus Maria

  SvarSlet
 2. Hej Line

  Jeg overvejer kraftigt at melde mig til en af dine kommende workshops, hvis jeg kan overtale Michael til en weekend alene med ungerne. Men er der mulighed for at låne en symaskine?

  KH Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karen.
   Alle pladser er desværre optaget men du kan komme på venteliste hvis du skriver en mail til mig. Måske jeg finder på noget med et sommer hold, jeg ved det ikke endnu.
   Kh Line

   Slet
 3. Rocker jakken er noget af fineste jeg har set længe :-) prøv at se den i børnestørrelse.

  SvarSlet